★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Alla blogginlägg

Skapa harmoni i hemmet med kristaller

Skapa harmoni i hemmet med kristaller

Skapa harmoni i ditt hem med hjälp av kristaller!

Ett harmoniskt hem skapas av de som lever i hemmet men påverkas också av människor och händelser utanför hemmet. Därför kan det vara bra att skapa en skyddande ”bubbla” där man kan koppla av och ladda batterierna. Ibland påverkas dock hemmet av friktioner mellan de som vistas i hemmet och då hjälper ingen bubbla eftersom energierna utvecklas och matas inom hemmets väggar. Du kan använda olika kristaller för olika syften men du kan också kombinera stenarna för att få dubbel effekt. 

Grundprincipen för att skapa en skyddande bubbla för ditt hem

Den här metoden hjälper dig att skapa en skyddande ”bubbla” av harmoni som omgärdar hela ditt hem oavsett om du bor i lägenhet eller hus. Du använder hemmets alla ytterhörn, dvs de hörn som ligger ytterst i de rum som ligger ytterst.
Använd gärna kristaller som är ungefär lika stora för att få balans och gärna råa, runda klot eller pyramidformade. Och här är det faktiskt så att ju större desto bättre.

Detta behöver du

En kristall för varje ytterhörn av ditt hem. Har ditt hem fyra ytterhörn så behöver du 4 kristaller. Har ditt hem 6 ytterhörn så behöver du 6 kristaller osv. Har du en väldigt ojämn yttre form på ditt hem så kan du balansera upp energierna genom att ställa ytterligare en kristall i hemmets mittpunkt.

Gör så här: 

Ställ ut en kristall på golvet i hemmets alla ytterhörn. Har du ett skåp i ett av hörnen så lägg kristallen i skåpet så nära golvet det går. Använder du en kristall i hemmets centrum så måste den inte stå på golvet, ställ den på en höjd som passar hemmet i övrigt. Kristallerna ska ligga innanför hemmets väggar, alltså inte utanför ytterväggen. Låt nu energierna växa sig starka men se till att hålla dammfritt i hörnen där kristallerna ligger. Energin från stenarna kommer nu att bilda en ”sköld” som en bubbla omkring ditt hem.

I slutet kan du se en video som visar hur du kan göra. 

Stenar du kan använda för olika sorters harmoni: 

  • Svart turmalin skyddar mot negativ energi utifrån och bildar ett slags sköld som hindrar de negativa energierna från att komma in i ditt hem.
  • Rosenkvarts bildar en kärleksfull bubbla som påverkar både de som bor i bostaden och de som vistas utanför. Se det som om hemmet får ”väggar av kärlek”. Rosenkvarts stärker också kärleken mellan individerna i hemmet.
  • Ametist kan du använda om ni ofta drabbas av sjukdomar eller om hemmet känns tungt och trögt. Ametist skapar en helande hinna över hemmet som påverkar på lång sikt. Den hjälper också om det finns någon form av missbruksproblem (mat, tobak, alkohol etc.) i hemmet.
  • Tenderar ni att gräla mycket hemma så kan du använda rökkvarts. Rökkvarts tar udden av de gräl som uppstår och de ebbar ut innan de ens hinner att bli gräl. Kombinera gärna med rosenkvarts om det är kärleksgräl eller med ametist om grälen tenderar att handla om sjukdom eller någon form för missbruksproblem.
  • Drabbas du av ständiga ekonomiska motgångar kan du använda citrin, gärna i kombination med grön aventurin. Använder du två olika så behöver inte citrinen och aventurinen vara lika stora eller ha samma form. Det viktiga är att alla citrinerna har ungefär samma storlek och form och att samtliga stenar av grön aventurin är ungefär lika stora. Citrin ökar energierna för överflöd och kreativitet, och grön aventurin skapar en positiv attityd med hopp om framtiden.

Om du bor i ett hus med egen tomt så kan du vidga din bubbla genom att också placera ut kristaller i tomtens ytterhörn. På så sätt skapar du ett dubbelt skydd eller ett vacuum med energier, beroende på vilka stenar du väljer.

Lycka till! 

Lämna en kommentar