★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Alla blogginlägg

Så programmerar du din kristall

Så programmerar du din kristall

Så här programmerar du dina kristaller

Det är många som undrar om man måste programmera sin kristall - och det är självklart inget man måste göra, men du uppnår större effekt om du gör det! Att programmera en kristall innebär att arbeta med den för att uppnå ett specifikt syfte. Det är ett sätt att kommunicera med kristallen om vad det är du behöver eller önskar, så att den kan hjälpa dig att uppfylla det. 

Varför programmera kristaller?
Du kan programmera en kristall för att ladda den med en speciell önskan och ett specifikt syfte och när en kristall har programmerats kan den lättare hjälpa till att höja dragningskraften för det du önskar dig. Kristallen får helt enkelt ett tydligt "uppdrag" och kan rikta all sin energi åt det du önskar, tillsammans med dig. 

Vilka kristaller ska man använda?
Använd stenar och kristaller som naturligt vibrerar på de frekvenser där din önskan ligger, dvs. välj den kristall du känner dig dragen till när du tänker på det du vill ska hända och som har de egenskaper du behöver. Vill du attrahera en kärlekspartner väljer du exempelvis en rosenkvarts eller en röd turmalin som naturligt höjer kärleks-energierna. Programmerar du den med din önskan om att exempelvis hitta kärleken så stärker du attraktionskraften ytterligare. Vill du attrahera en bättre ekonomi, då väljer du till exempel citrin som du programmerar för detta syfte. Välj alltså ut en kristall som bär på de egenskaper du önskar ha mer av, då blir programmeringen starkast. 

Så här kan du programmera din kristall:

Steg 1:
Hitta en plats där du kan förbli ostörd en stund. Grunda dig genom att meditera en stund eller genom att ta ett par djupa andetag. Det viktiga är att du landar i stunden och börjar din programmering utifrån ett klart sinne och en mjuk själ. 

Steg 2:
Ta fram din kristall (som du gärna har renat innan!) och håll den i båda händerna.

Steg 3:
Fokusera all din uppmärksamhet på kristallen i dina händer och lägg märke till om du känner av dess energi. Helt okej om du inte gör det, men det kan vara ett fint sätt att få kontakt med den. Tänk sedan på din intention/önskan som du vill programmera kristallen med och upprepa något i stil med:
"Jag programmerar denna kristall för ... (syfte/önskan)”
eller 
"Jag laddar denna kristall med intentionen att ... (ange intention/syfte)”

Föreställ dig att du förseglar din önskan inne i kristallen. Du kan göra detta på flera sätt, för en del räcker det att bara tänka tanken och för andra kanske man behöver föreställa sig en mer handgriplig försegling. Ett tips kan vara att föreställa dig att din önskan ligger i ett hålrum inne i kristallen och att du stänger öppningen till hålrummet medan du säger din intention. 

Sedan låter du kristallen få vara på ett speciellt ställe, eller så bär du den med dig så länge du behöver! 

Avprogrammera kristallen?

När du inte längre behöver kristallen för den specifika anledningen som du programmerade den för, bör du avprogrammera den. Börja först med att rena kristallen på det sätt du känner dig mest bekväm med (vatten, månljus, rökelse, salt osv). Håll den sedan i händerna och fokusera din energi på den genom att säga något i still med; "Jag renar och tar bort all tidigare programmering av denna kristall”. Föreställ dig samtidigt gärna att du plockar bort din intention ur kristallen. Så lätt kan det vara!

Lycka till! 

/Kristallakademin

Lämna en kommentar