★ ÅRETS KRISTALLKALENDER ÄR HÄR ★ NU KAN DU BETALA MED KLARNA ★ ★ Årets Kristallkalender är här ★ Nu kan du betala med Klarna ★

Alla blogginlägg

Kristaller för nybörjare

Kristaller för nybörjare

Kristaller för dig som är nybörjare

 ”Jag är intresserad av kristaller, men vet inte hur jag ska börja” … så brukar det låta när vi får mail eller kommentarer från nyblivna kristallälskare, och vi förstår, det gör vi verkligen! Kristallvärlden kan vara en riktig djungel och det är inte konstigt med tanke på att det finns ungefär 4000 olika mineral! Så frågan är; var och hur ska man börja om man vill lära sig mer om kristaller? 

Vårt bästa tips är att börja med en eller endast ett fåtal kristaller
Börja med att lära känna en i taget eller några få stycken först. Läs på om deras egenskaper, meditera med dem, bär dem på dig och känn in hur de påverkar dig eller vad du får för känsla av dem. Här kan du läsa ett blogginlägg om hur du väljer ut en kristall. 

Vi har också ett färdigt kit med kristaller för nybörjare i webbshoppen, här hittar du det. 

 

Här får du tips på kristaller som passar bra för dig som är nybörjare: 

 

Svart turmalin
står för beskydd och skyddar mot negativ energi samt elektromagnetisk strålning. Den jordar och lugnar när man känner sig stressad eller upplever ångest. 

Använd för: skydd mot negativa människor och annat som dränerar din energi. Placera en svart turmalin i bostadens/rummets fyra ytterhörn eller gräv ner dem utanför husets ytterhörnsväggar.

 

Bergkristall
är perfekt för manifestering av önskningar. Använd den i affirmationsritualer och mån-ceremonier samt när du vill förstärka något. Bra verktyg när man vill kommunicera med sina andliga guider. 

Använd den: när du vill förstärka något i ditt liv och få större kontakt med ditt högre Jag eller andevärlden. Perfekt för användning i kristallnät och för manifestering av en önskan.

 

Ametist
står för healing. Det är en oerhört läkande kristall som stärker kroppens förmåga till självläkning. Den ger dig styrka och stabiliserar känsloflödet. 

Använd den för läkning i kristallvatten och elixir. Placera i ett rum för att skapa fin harmoni. Bär den på dig för att höja vibrationen och stärka ditt inre seende.

 

Rosenkvarts
står för kärlek. Den öppnar hjärtchakrat och hjälper dig att se det fina i allt. Den drar till sig kärlek och skapar harmoni i förhållanden och hjälper den som söker kärlek. 

Använd så här: Meditera med den under svåra perioder för att öppna hjärtchakrat och lättare ta dig igenom krisen. Bär den på dig för att dra till dig kärlek eller för att läka en kärlekssorg.

Grön Aventurin
är en sten för vitalitet. Det är hoppets sten och den har förmågan att trolla fram en positiv tro på ens egna förmåga. Stärker självkänslan och ger mod, bra för personlig tillväxt. 

Använd i: kristallnät och magipåsar för att skapa en positiv energi. Bär den på dig för att stimulera vitalitet och livskraft. Perfekt när du står inför en ny fas i livet.

 

Citrin
är en sten för överflöd. En pengasten som drar till sig välstånd och överflöd. Den öppnar inre dörrar och hjälper till klarhet samt ökar kreativiteten. Ger energi när man känner sig trött.

Använd så här: Lägg citriner i hemmets rikedomshörn (bortersta vänstra hörnet från ytterdörren), och/eller i rikedomshörnet på skrivbordet (samma hörn sett från dig). Bär med dig när du vill utstråla och attrahera framgång.

 

Ta in den information som resonerar med dig - och djupdyk sedan i kristallernas magiska värld. 

Lycka till! 

Lämna en kommentar