★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Alla blogginlägg

Kristaller för nybörjare

Kristaller för nybörjare

Kristaller för dig som är nybörjare

 ”Jag är intresserad av kristaller, men vet inte hur jag ska börja” … så brukar det låta när vi får mail eller kommentarer från nyblivna kristallälskare, och vi förstår, det gör vi verkligen! Kristallvärlden kan vara en riktig djungel och det är inte konstigt med tanke på att det finns ungefär 4000 olika mineral! Så frågan är; var och hur ska man börja om man vill lära sig mer om kristaller? 

Vårt bästa tips är att börja med en eller endast ett fåtal kristaller
Börja med att lära känna en i taget eller några få stycken först. Läs på om deras egenskaper, meditera med dem, bär dem på dig och känn in hur de påverkar dig eller vad du får för känsla av dem. Här kan du läsa ett blogginlägg om hur du väljer ut en kristall. 

Vi har också ett färdigt kit med kristaller för nybörjare i webbshoppen, här hittar du det. 

 

Här får du tips på kristaller som passar bra för dig som är nybörjare: 

 

Svart turmalin
står för beskydd och lär skydda mot negativ energi samt elektromagnetisk strålning. De kan till exempel jorda och lugna när man känner sig stressad eller upplever ångest. 

Kan användas för: Skydd mot negativa människor och annat som dränerar din energi. Placera en svart turmalin i bostadens/rummets fyra ytterhörn eller gräv ner dem utanför husets ytterhörnsväggar.

 

Bergkristall
är perfekt för manifestering av önskningar. Använd den i affirmationsritualer och månceremonier samt när du vill förstärka något. Kan även vara ett bra verktyg när man vill kommunicera med sina andliga guider. 

Kan användas: När du vill förstärka något i ditt liv och få större kontakt med ditt högre Jag eller andevärlden. Perfekt för användning i kristallnät och för manifestering av en önskan.

 

Ametist
står för healing. Detta sägs vara en oerhört läkande kristall som kan stärka kroppens förmåga till självläkning. De kan även ge dig styrka och stabilisera känsloflödet. 

Kan användas för läkning i kristallvatten och elixir. Placera i ett rum för att skapa fin harmoni. Bär den på dig för att höja vibrationen och stärka ditt inre seende.

 

Rosenkvarts
står för kärlek. De kan öppna hjärtchakrat och hjälpa dig att se det fina i allt. De sägs drar till sig kärlek och skapa harmoni i förhållanden och kan hjälpa den som söker kärlek. 

Använd gärna så här: Meditera med den under svåra perioder för att öppna hjärtchakrat och lättare ta dig igenom krisen. Bär den på dig, då de kan dra till sig kärlek eller för att läka en kärlekssorg.

Grön Aventurin
är en sten för vitalitet. Det är hoppets sten och den sägs ha förmågan att trolla fram en positiv tro på ens egna förmåga. De kan stärka självkänslan, ge mod och lär vara specifikt bra för personlig tillväxt. 

Använd i: Kristallnät och magipåsar för att skapa en positiv energi. Bär den på dig för att stimulera vitalitet och livskraft. Lär vara perfekt när du står inför en ny fas i livet.

 

Citrin
är en sten för överflöd. En pengasten som både kan dra till sig välstånd och överflöd. De lär öppna inre dörrar och hjälpa till klarhet och öka kreativiteten. De kan även ge stark och uppiggande energi när man känner sig trött.

Använd så här: Lägg citriner i hemmets rikedomshörn (bortersta vänstra hörnet från ytterdörren), och/eller i rikedomshörnet på skrivbordet (samma hörn sett från dig). Bär med dig när du vill utstråla och attrahera framgång.

 

Ta in den information som resonerar med dig - och djupdyk sedan i kristallernas magiska värld. 

Lycka till! 

feb. 22, 2024

Mollyhertzman@gmail.com

Molly Hertzman
juni 30, 2022

Hej! Jag är väldigt intresserad av kristaller och stenar, men problemet är det att jag inte vet så mycket som just ädelstenar 🤔 Har du något bra tips på någon svensk app på mobilen som man kan använda sig av för att lära sig? Mvh Elin

Elin
juni 30, 2022

Hej! Jag är väldigt intresserad av kristaller och stenar, men problemet är det att jag inte vet så mycket som just ädelstenar 🤔 Har du något bra tips på någon svensk app på mobilen som man kan använda sig av för att lära sig? Mvh Elin

Elin
apr. 22, 2022

Hej Charlotte, testa att lägga tre hematiter i fotänden av sängen. Se också till att du inte har en massa kristaller på sängbordet som kan störa sömnen. /Gitte

Kristallakademin/Gitte
nov. 15, 2021

Hej! Jag sover otroligt dåligt och lite…Finns det någon kristall som skulle kunna hjälpa mig med sömnen? Mvh Charlotte ❤

Charlotte Persson

Lämna en kommentar