★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Alla blogginlägg

Kristallutlägg för en god sömn

Kristallutlägg för en god sömn

Crystal body layout för bättre sömn 

Det finns flera olika metoder man kan använda sig av när man vill ge sig själv (eller andra) kristallhealing. Kristallhealing är egentligen inte särskilt komplicerat och de enklaste formerna för kristallhealing är när du bär en kristall på dig, sitter och mediterar med en sten, lägger en kristall i ett glas vatten som du sedan dricker av eller ställer fram några kristaller på en speciell plats i ditt hem. Allt det här är olika former för kristallhealing. 

Oftast tänker man nog på kristallhealing som en metod där man lägger ut stenar på kroppen i olika mönster. Detta kallas för kroppslayout eller ”crystal body layout” och det kan göras i syfte att balansera kroppens chakra, bli av med en huvudvärk, somna skönt eller bli piggare. 

I vår stora kurs i Kristallhealing får du lära dig allt om detta och hur du kan jobba som kristallhealer. Här kan du läsa mer om kursen.

I detta inlägg delar vi med oss av ett enkelt kristallutlägg du kan göra på dig själv för att förhoppningsvis sova lite bättre. 

 

Du behöver: 3 ametister & 3 hematiter 

Se först till att du har renat dina kristaller. Här kan du läsa mer om hur du renar. 

Kroppslayout instruktioner:
Placera 3 hematiter på en rad under dina fötter och en ametist mellan ögonbrynen på ditt tredje öga, en mellan dina bröst vid hjärtchakrat och en strax ovanför naveln på solar plexus. 

Tid:
Låt kristallerna verka i 15-45 minuter innan du ska sova. Ta helst bort ametisterna innan du somnar, men hematiterna kan ligga kvar hela natten vid fotändan. 

Syfte med kristallhealingen:
Denna kroppslayout jordar energin och hjälper dig att slappna av samtidigt som den balanserar din aura så du får sova lugnt. 

 

(Kristallhealing ska endast ses som ett komplement till traditionell sjukvård och ska inte ersätta den. Uppsök vårdcentralen i första hand om du misstänker att du är sjuk.)

Lycka till! 

 

Lämna en kommentar