★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Alla blogginlägg

Andeportaler kan stängas med kristaller, så här gör du

Andeportaler kan stängas med kristaller, så här gör du

Stäng en andeportal med kristaller!

Idag tänker vi svara på ett mejl om ett ämne som känns angeläget. Frågan löd: ”Jag skulle vilja veta vad jag använder för stenar/kristaller när jag har besök av jordbundna andar. Jag bor i lägenhet och det finns hur många som helst. Jag plockar bort dem nästan varje dag. Finns det några bra stenar för att slippa dem?” Gitte på Kristallakademin svarar enligt sina erfarenheter i detta blogginlägg: 

Egentligen är det här lite utanför vad jag sysslar med men just det här har jag själv haft problem med, och jag har själv upplevt hur jobbigt det är när man ständigt störs av en massa andar som kommer och går. Så därför vill jag gärna svara, och kanske kan det hjälpa fler än Rose-Marie som ställde frågan.

Jag tycker att det låter som om du har en andeportal i ditt hem där andarna kommer och går hela tiden. Det kan vara därför du inte får bort alla trots att du rensar varje dag.

En andeportal kan vara i en person, en plats eller ett föremål som fungerar som en kanal för andliga varelser, genom dessa portaler kan de resa till och från den fysiska världen (där vi befinner oss). Portaler kan finnas i speglar, dörrar och fönster men också mitt i ett rum, ofta genom s.k. ”energivirvlar”. Även ett Ouija-bräde eller en klocka kan fungera som portal. Det är därför viktigt att ta reda på exakt var portalen är.

Hur vet man var den är då? Har du en andeportal hemma så vet du förmodligen också var den är, detta då det brukar vara väldigt intensiv kontakt just där. Temperaturen brukar också vara en aning kallare där portalen är. En indikation kan också vara att färgerna är extra intensiva just där eller så kan man ana skuggor eller en slöjaktig tät dimma. Är du osäker på var den är så be någon annan känna efter utan att berätta var du tror att den är. Kommer ni fram till samma sak så är portalen förmodligen där ni båda tror att den är.

Stäng en Andeportal – Steg för steg

Detta behöver du: 

Så här gör du: 

  1. Börja med att ta reda på exakt var andeportalen är i ditt hem.

  2. Ställ sedan selenitkristallen mitt i portalens öppning (så gott du kan).

  3. Lägg ut obsidiankristallerna i portalens ytterkant, en i varje ”hörn”. Låt gärna detta stå ett par timmar innan du fortsätter med nästa steg.

  4. Ta sedan fram vit salvia, tänd den och för salvian runt hela portalen. Se till att röken också hamnar i portalen. Lägg undan salvian på ett fat bredvid dig och låt den fortsätta ryka.

  5. Sätt dig i portalens utkant och meditera en stund, fokusera på portalen och på andarna som passerar genom den. Tala om för andarna att de ska ge sig av och att portalen nu kommer att stävja. Ta sedan fram kristallstaven och för den som ett kryss om och om igen medan du säger (tyst för dig själv eller högt), ”portalen är nu stängd”. Upprepa några gånger. Om portalen är stor så gå runtom öppningen medan du gör detta.

  6. Lägg sedan din kristallstav bredvid salvian och låt den peka in mot portalen. Lämna det så i ett par timmar (håll salvian under uppsikt).

  7. Ta sedan salvian och låt röken rena hela rummet där portalen är, var noga med hörnen. Rena också gärna hela lägenheten. Öppna sedan fönster och dörrar så att det blir tvärdrag och vädra ut all rök. Låt kristallerna stå kvar ett helt dygn.

  8. Avlägsna sedan kristallerna och rena dem. 

Nu ska andeportalen vara stängd men om du märker fortsatt aktivitet kan du behöva göra om ceremonin både två och tre gånger, beroende på hur aktiv portalen varit. För att undvika att portalen öppnas igen kan du gärna ställa en ametist där portalen varit. Detta kan rena de tidigare negativa energierna och håller platsen ren.

Lycka till!
Gitte, Kristallakademin

maj 09, 2023

Hej,
jag kämpar väldigt mot 7 stora portalerna.
Det finns olika kryp och de mörka som är på mig. Fick veta att det har med att göra min tidigare liv.
Jag har försökt med allt. Rökelse (vit salvia), kristall, rökkvarts, svart turmalin, flera selentin.
Jag kanske la fel stenarna över portalen?
Rabblade Guds ord, de blev argare. Kryssade över portalen, men de öppnades igen.
Jag la kanske fel stenarna. Undrar vilket stenarna som är rätt? Gärna bild på hur man lägger över portalerna.
Nu flyr jag hemifrån. Jag hänger drömfångare över portalerna. Få se vad händer.
Tacksam för svaret. Mvh Christina

Christina
dec. 26, 2022

Jag brukar fråga mina hjälpare. Bronsfrekvensen stör bort jordbundna andar. Ta ett metallföremål i handen. Hur lång tid tar det innan du får metallsmak i munnen. Byt till järn, koppar, silver o guld. Lägg sedan de olika föremålen en bit bort och se på dem. Lär dig känna igen smakerna även på avstånd. Detta kallar jag att andas med ögonen. När du lärt dig känna in de olika smakerna så kan du själv skapa deras frekvenser. Tänk brons och beviset är att du får bronssmak i munnen. Sänd sedan ut den frekvensen i det rum du vill ha fritt från jordbundna andar. Olika metaller skyddar mot olika energier. Färgen i kristaller och stenar består av metaller. Sedan är det bara att öva upp sina förmågor. Lycka till🥰li

Lilian
apr. 22, 2022

Hej Catharina,
Jag förstår om det är jobbigt! Jag skulle rekommendera dig att försöka rena med rökelse och säga åt andarna på skarpen att ge sig av. Tala om för dem att det är ditt hem och att de inte är välkomna. Sedan är det nog bra om du försöker stänga ner dina övre chakran litegrann, det kan du göra genom att lägga t.ex. en lapis lazuli på tredje ögat och samtidigt hålla en hematit i dina händer (gärna en i varje hand) Gör detta en stund varje dag tills du får balans. Upprepa reningen varje dag tills du känner att du får kontroll. Lycka till/Gitte

Kristallakademin/Gitte
okt. 25, 2021

Hej.

Jag befinner mig i samma situation och tycker det är väldigt jobbigt, eftersom jag inte får sova ordentligt på nätterna och blir väckt väldigt tidigt för att jag uppmanas att rensa. Kan jag vara en andeportal? Jag undrar också om chakrana alltid ska vara öppna eller kan jag stänga dem? I så fall, vilka?

Tacksam för svar.

Mvh Catharina

Catharina Ahlberg

Lämna en kommentar