★ ÅRETS KRISTALLKALENDER ÄR HÄR ★ NU KAN DU BETALA MED KLARNA ★ ★ Årets Kristallkalender är här ★ Nu kan du betala med Klarna ★

Alla blogginlägg

Andeportaler kan stängas med kristaller, så här gör du

Andeportaler kan stängas med kristaller, så här gör du

Stäng en andeportal med kristaller!

Idag tänker vi svara på ett mejl om ett ämne som känns angeläget.Frågan löd: ”Jag skulle vilja veta vad jag använder för stenar/kristaller när jag har besök av jordbundna andar. Jag bor i lägenhet och det finns hur många som helst. Jag plockar bort dem nästan varje dag. Finns det några bra stenar för att slippa dem?”Gitte på Kristallakademin svarar enligt sina erfarenheter i detta blogginlägg: 

Egentligen är det här lite utanför vad jag sysslar med men just det här har jag själv haft problem med, och jag har själv upplevt hur jobbigt det är när man ständigt störs av en massa andar som kommer och går. Så därför vill jag gärna svara, och kanske hjälper det fler än Rose-Marie som ställde frågan.

Jag tycker att det låter som om du har en andeportal i ditt hem där andarna kommer och går hela tiden. Det kan vara därför du inte får bort alla trots att du rensar varje dag.

En andeportal kan vara i en person, en plats eller ett föremål som fungerar som en kanal för andliga varelser genom vilken de kan resa till och från den fysiska världen (där vi befinner oss). Portaler kan finnas i speglar, dörrar och fönster men också mitt i ett rum, ofta genom s.k. ”energivirvlar”. Även en Ouijabräda eller en klocka kan fungera som portal. Det är därför viktigt att ta reda på exakt var portalen är.

Hur vet man var den är då? Har du en andeportal hemma så vet du förmodligen också var den är för det brukar vara väldigt intensiv kontakt just där, temperaturen brukar också vara en aning kallare där den är. En indikation kan också vara att färgerna är extra intensiva just där eller så kan man ana skuggor eller en slöjaktig tät dimma. Är du osäker på var den är så be någon annan känna efter utan att berätta var du tror att den är. Kommer ni fram till samma sak så är den förmodlingen där ni båda tror att den är.

Stäng en Andeportal – Steg för steg

Detta behöver du: 

Så här gör du: 

  1. Börja med att ta reda på exakt var andeportalen är i ditt hem.
  2. Ställ sedan Selenitkristallen mitt i portalens öppning så gott du kan.
  3. Lägg ut obsidiankristallerna i portalens ytterkant, en i varje ”hörn”. Låt nu gärna detta stå ett par timmar innan du fortsätter. 
  4. Ta nu fram vit salvia, tänd den och för salvian runt hela portalen. Se till att röken också hamnar i portalen. Lägg undan salvian på ett fat bredvid dig och låt den fortsätta ryka.
  5. Sätt dig i portalens utkant och meditera en stund, fokusera på portalen och på andarna som passerar genom den. Tala om för andarna att de ska ge sig av och att portalen nu kommer att stä Ta sedan fram kristallstaven och för den som ett kryss om och om igen medan du säger (tyst för dig själv eller högt), ”portalen är nu stängd”. Upprepa några gånger. Om portalen är stor så gå runtom öppningen medan du gör detta.
  6. Lägg sedan din kristallstav bredvid salvian och låt den peka in mot portalen. Lämna det så i ett par timmar (håll salvian under uppsikt).
  7. Ta sedan salvian och låt röken rena hela rummet där portalen är, var noga med hörnen. Rena också gärna hela lägenheten. Öppna sedan fönster och dörrar så att det blir tvärdrag och vädra ut all rök. Låt kristallerna stå kvar ett helt dygn.
  8. Avlägsna sedan kristallerna och rena dem. 

Nu ska andeportalen vara stängd men om du märker fortsatt aktivitet kan du behöva göra om ceremonin både två och tre gånger beroende på hur aktiv portalen varit. För att undvika att portalen öppnas igen kan du gärna ställa en ametist där portalen varit. Detta renar de tidigare negativa energierna och håller platsen ren.

Lycka till!
Gitte, Kristallakademin

okt. 25, 2021

Hej.

Jag befinner mig i samma situation och tycker det är väldigt jobbigt, eftersom jag inte får sova ordentligt på nätterna och blir väckt väldigt tidigt för att jag uppmanas att rensa. Kan jag vara en andeportal? Jag undrar också om chakrana alltid ska vara öppna eller kan jag stänga dem? I så fall, vilka?

Tacksam för svar.

Mvh Catharina

Catharina Ahlberg

Lämna en kommentar