★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Alla blogginlägg

De 10 bästa kristallerna för att manifestera dina drömmar

De 10 bästa kristallerna för att manifestera dina drömmar

Att manifestera innebär att förverkliga något vi drömmer om. Vi kan manifestera hälsosamma relationer, mer pengar, idéer, ett nytt jobb, nytt hem och ja, i princip vad som helst. Med hjälp av tankens kraft och ett par (eller flera!) action steps kan vi börja uppfylla det vi drömmer om att ha i våra liv. 

Vi har alla drömmar och mål, stora som små, och vi förtjänar att låta våra drömmar bli till verklighet. Åtminstone ge dem ett försök, så att vi vet att vi gjort allt i vår makt och inte sitter där om tio år och ångrar varför vi inte ens försökte. Det vore ju trist, eller hur?

Hur fungerar manifestering? 
När vi manifesterar börjar vi först med att skapa det vi önskar, i vår tanke. Har du tänkt på att allt det vi kan se i fysisk form nu, en gång har skapats i tanken? Eiffeltornet till exempel, det hade ju inte funnits om inte någon först skapat det i tanken, eller hur? Men, det hade heller inte funnits om det inte vore för alla människor som dag ut och dag in arbetade fysiskt med att bygga tornet.

Precis så fungerar manifestering också! Vi kan tänka och drömma men vi behöver också ta ett par steg mot att förverkliga det vi önskar. Så, önskar du dig mer pengar? Då kan du absolut börja med att visualisera och tänka tankar på hur fantastiskt det vore att ha mer pengar! Men ta också ett par steg mot den riktningen, till exempel att söka ett nytt jobb, starta ditt eget företag, köpa ett par trisslotter eller vad det nu kan vara. Vi måste vara villiga att göra jobbet också. 

Manifestera med kristaller 
Ett steg kan vara att börja med att manifestera med kristaller. Vi kan ta hjälp av kristaller som kan hjälpa oss att stärka vår dragningskraft, höja vår frekvens och stärka vår intention för att hamna i linje med det vi önskar skapa. Kristallerna kan fungera som ett verktyg när vi visualiserar, skriver, planerar och tänker på det vi vill uppfylla. Det här steget är väldigt viktigt i processen. 


De 10 bästa kristallerna för manifestering: 

 1. Klar kvarts (Bergkristall)
  Klar kvarts även kallad för Bergkristall sägs förstärka den energin du bär. De kan fungera som en förstärkare som sänder ut din önskan till universum! Precis som de ser ut - så är de som en blank tavla, du kan därför programmera den med vilken önskan du än har.
  Så kan du använda den: Håll i den, meditera med den och visualisera samtidigt det du önskar. Du kan också placera den över en lista eller ett foto på det du önskar. 

 2. Citrin
  Lär vara en sten för överflöd och välstånd, speciellt när det handlar om pengar, tur och lycka. De sägs även hjälpa dig att utstråla en högre attraktionskraft, vilket kan stärka förmågan att manifestera och dra till dig det du önskar dig. 
  Så kan du använda den: Lägg den i hemmets rikedomshörn (det bortersta vänstra hörnet från din ytterdörr), eller också på skrivbordet (samma hörn sett från dig). 

 3. Rosenkvarts
  Sägs vara en kärleksfull kristall som lär öppna upp för sann och äkta kärlek. Kan hjälpa dig att dra till dig kärlek och läka hjärtesorg.
  Så kan du använda den: Meditera med den över hjärtat eller placera den i sovrummet, gärna mellan två ljus, för att attrahera kärlek men också stärka kärlek i ett förhållande.

 4. Pyrit
  Lär vara den ultimata kristallen för manifestering av rikedom, framgång, pengar och överflöd.
  Så kan du använda den: Förvara den på ditt skrivbord, i din plånbok eller där du arbetar för att få ut det mesta av dess manifesterande krafter. Varje gång du ser den kan den påminna dig om vad du arbetar för och fortsätta framåt. 

 5. Ametist
  Det kanske inte är den första kristallen som många tänker på när det talas om manifestering, men den ska helt klart inte glömmas bort. Ametist sägs omvandla dåliga energier och skapa ett inre och yttre lugn. De kopplas till vår intuition och kan hjälpa oss att komma i kontakt med våra innersta önskningar.
  Så kan du använda den: Meditera med den för att landa i linje med dina känslor, stärka klarhet och lugna tankar. Placera den i hemmet, kontoret eller bilen för att rena eventuell negativ energi som kan hålla dig borta från att leva ditt bästa jag!

 6. Rutilkvarts
  Lär vara en stark energihöjare som kan hjälpa dig att hitta nya vanor och att attrahera andras hjälp i din strävan. De sägs förstärka dina förmågor att förändra ditt liv på ett meningsfyllt sätt och för att kunna uppnå dina mål. Utmärkt för programmering och manifestering.
  Så kan du använda den: Använd tillsammans med någon av de andra kristallerna här ifrån listan för att uppnå snabbare resultat. Använder du  rutilkvarts ensam kan du programmera din intention med den eller viska din önskan till den och se sedan gärna till att hålla den nära dig.

 7. Grön Aventurin
  Sägs vara en kristall för hopp och framtidstro, detta sägs vara möjlighetens sten! De kan locka till sig nya möjligheter och äventyr. Söker du nytt jobb, ekonomisk framgång eller goda ting, då är detta stenen för dig.
  Så kan du använda den: Bär den med dig, vart du än går för lite extra tur i vardagen. 

 8. Grön Jade
  Kan hjälpa dig att släppa in mer glädje i livet. De lär även främja chi-flödet, livsenergin och kan vara en sten för både framgång, vitalitet, överflöd och kärlek!
  Så kan du använda den: Eftersom kristallen lär attrahera alla typer av överflöd kan den med fördel användas i kristallnät och magipåsar för detta syfte. Kan också användas vid meditation för att manifestera en ny kärleksrelation eller stärka ett befintligt förhållande. 

 9. Svart Obsidian
  Kan hjälpa oss att släppa negativa vanor och övertygelser som inte längre tjänar oss något, vilket ger en möjlighet till förändring. De sägs kunna hjälpa dig att övervinna dina rädslor, bana väg för nya möjligheter och att anpassa dig till det nya.
  Så kan du använda den: Bär den gärna nära, då dess grundande egenskaper kan hjälpa dig att släppa oro och stress som hindrar dig från att manifestera det du önskar. 

 10. Hematit
  Sägs vara en fantastisk transformeringskristall som kan användas när det finns en önskan om att hitta ett sätt att förvandla en del av sitt liv till ett mer önskvärt tillstånd. De kan stötta och stärka ditt manifesteringsarbete.
  Så kan du använda den: Meditera gärna med hematit i handen. Tänk på vad du vill föra in i ditt liv och hur du kan få det att hända, steg för steg. Det går även bra att skriva ner dina tankar inför och under manifestation samt att skriva ner det du kan få till dig.

Ge inte upp om dina drömmar, du förtjänar att leva ditt bästa liv, lycka till! 

Lämna en kommentar