★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Alla blogginlägg

7 kristaller för pengaflöde

7 kristaller för pengaflöde

Det sägs att det finns vissa specifika kristaller som kan hjälpa oss att attrahera pengar och öka vårt pengaflow. De vibrerar helt enkelt på liknande frekvenser som pengar och rikedom och lär hjälpa oss att komma i linje med denna frekvens för att lättare kunna attrahera mer utav det. 

Vi ska inte heller glömma bort att det finns fler aspekter att känna till när det kommer till att attrahera pengar och överflöd. Från ett spirituellt perspektiv kan det handla om att det finns mentala och känslomässiga blockeringar som vi bär på när det kommer till att omfamna och ta emot överflöd. Med hjälp av kristaller kan vi arbeta med våra egna känslor och speciellt de som handlar om värdighet, självkänsla, att tro på sig själv, den inre styrkan och egenmakten.

*Givetvis finns det olika omständigheter och utgångspunkter beroende på var vi befinner oss i livet och på jorden som i sin tur kan sätta begränsningar för oss. Om du har möjlighet att göra ditt inre arbete och stärka tron på att du kan förändra din situation så har du tagit ett stort steg framåt, för din skull.

Kristaller och pengar

När vi börjar arbeta med att få bort de övertygelser vi bär på som begränsar oss och istället övar på att stärka vår tro, tacksamhet och vilja kan vi skicka ut vår önskning till universum och omfamna det vi önskar. Med hjälp av kristallerna kan vi öva på det och dessutom öka vår attraktion för pengar! 

Innan du tar hjälp av följande kristall/kristaller kan du skriva ner ditt syfte. Exempelvis…

Syfte: Jag vill ha en god ekonomi, kunna betala mina räkningar och mina lån. Jag vill ha mer pengar över varje månad så att jag kan göra det jag vill.

Du kan också använda en affirmation när du mediterar eller håller i kristallerna, exempelvis…

Affirmation: Jag attraherar ett ökat flöde av pengar och överflöd in i mitt liv.

 

Här är 7 av de bästa kristallerna för ökat pengaflöde:

1. Malakit
Malakit är en sten för tillväxt, utveckling och skapande. Den hjälper dig när du är på väg att ge upp och hjälper dig vända nedgångar till framgångar. Den attraherar överflöd, rikedomar och attraherar möjligheter.

2. Grön Aventurin
Grön aventurin är en av de bästa pengastenarna eftersom den också attraherar hopp och glädje. Den öppnar nya dörrar för dig och hjälper dig hålla hoppet uppe oavsett vad som än händer.

3. Citrin
Citrin är ljuset och den är självklar när man vill manifestera rikedomar och överflöd! Den är en av de bästa välståndskristallerna eftersom den hjälper dig att uppnå dina avsikter snabbare.

4. Pyrit
Pyrit hjälper dig lösa upp blockeringar som handlar om att du inte känner dig värdig ett överflöd. Den ser ut som guld och detta attraherar guld. Den hjälper dig att fatta rätt ekonomiska beslut och växa i självförtroende så att du faktiskt tror att du kan.

5. Karneol
Karneol lär ge dig mer energi, mod och handlingskraft. De sägs ge en energiboost och en positiv attityd till livet. Karneolen lär också stimulera kreativitet och motivation samt hjälpa dig att attrahera överflöd, speciellt det som handlar om materiella saker.

6. Tigeröga
Tigeröga är en sten som ger dig fler perspektiv. Den hjälper dig se saker ur andra perspektiv och med nya ögon. Den påminner dig om att det finns flera sätt och vägar att hitta ekonomisk framgång. Den ger dig framgång, viljestyrka och motivation för att vidta de åtgärder du behöver för att uppnå framgång. Det hjälper dig att hålla dig lugn även när allt verkar hopplöst.

7. Grön Jade
Grön jade är nog den sten som förknippas mest med pengar. Den jobbar på lång sikt och på hållbarhet och stärker ett stabilt ekonomiskt flöde. Den hjälper dig fatta just de beslut du behöver för att uppnå en bra och balanserad ekonomi. Den hjälper dig fatta smarta långsiktiga beslut. Jade anses vara en riktig lyckoamulett och främjar flödet av välstånd och överflöd in i våra liv. Jade förstärker också välståndsenergin i de andra gröna stenarna (Malakit och Grön Aventurin).

Hur använder man kristallerna?
Kristallerna kan du använda i kristallnät, i magipåsar, ritualer eller vid meditation. Du kan också bära dem med dig så ofta du kan.

Lycka till!

dec. 07, 2023

Kan jag köpa dessa 7 stenar ihop i en liten påse eller liknande?

Jeanette

Lämna en kommentar