★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Alla blogginlägg

3 kristaller som hjälper vid rädsla, oro och ångest

3 kristaller som hjälper vid rädsla, oro och ångest

3 kristaller som hjälper dig vid rädsla, oro och ångest och hur du använder dem!

Många bär på en rädsla inombords som skapar oro och ångest. Det kan vara allt från ekonomiska bekymmer som gnager, kärleksproblem eller ångest över jobbet. Vad det än är som orsakar problemen så skapar det den där gnagande oron i magen och bröstet, som om någon lagt en stor sten där som ligger och trycker.

Denna rädsla/oro/ångest ligger där som ett stort hinder som försvagar dig och kan till och med hindra dig från att utföra dina vanliga dagliga aktiviteter.

Förslagen du får här är ingen quick-fix utan mer en långsiktig process.

3 kristaller som säga hjälpa

Smaragd

Smaragd är ångestens motsats och stärker självförtroendet. Den ökar energierna för passion och lugnar negativa känslor som framkallar ångesten. Den lindrar den emotionella tyngden och vibrerar på frekvenser av hopp, uppmuntran och överflöd och mildrar negativa beteendemönster som skapar ångest. Den bidrar till en känsla av förnyelse och återhämtning.

Rosenkvarts

Kärlekens sten och rädslans raka motsats. Varsam energi och mycket kraftfull. Den stärker dig i kärleken till dig själv för ofta bygger rädslor och oro på att man inte tror tillräckligt mycket på sig själv. Rädslan att misslyckas, känslomässiga rädslor och rädslan att inte räcka till. Rosenkvartsen läker dessa vibrationer och neutraliserar dem i din kropp.

Blå Bandagat

Är en oerhört lugnande sten och orons raka motsats. Vibrationernas frekvens skapar lugn i kroppens chakra och hjälper dina förvirrade tankar att stanna upp och se allt ur ett mera logiskt perspektiv. Blå bandagat påverkar också halschakrat vilket gör att du lättare kan uttrycka dig och hjälper dig uttrycka din oro för att nå en lösning oavsett om det gäller kärlek, jobb eller annat i livet.

3 användningsområden som hjälper

Kristallnät

Placera kristallerna som på bilden och aktivera kristallnätet genom att föra en kristallstav (eller vilken spetsig kristall som helst) medsols genom varje sten och upprepa mantrat ”jag släpper nu all rädsla, oro och ångest”. Låt sedan kristallnätet stå och verka så länge du vill.

Kristallmeditation

Du behöver antingen två Smaragder, två Rosenkvarts eller två Blå Bandagat.  Håll en kristall i varje hand och  sätt dig med din favoritmeditation. Det spelar ingen roll vilken. Eller sitt bara en stund och försök tömma tankarna. Du kan också lyssna på våra gratismeditationer på YouTube. Du hittar dem här.

Kristallelixir

Tillverka ett elixir genom att lägga en av kristallerna (eller alla tre) i en glasburk med tättslutande lock som du fyller med 5 dl vatten. Ställ burken med kristallerna en natt i månljus och ställ sedan in den i kylen. Låt den sedan stå där 1 vecka. Efter en vecka är elixiret klart och fyllt av vibrationerna från kristallerna och skapat ett kristallelixir. Du kan nu plocka bort kristallerna om du vill eller låta dem vara kvar i burken. Blanda sedan 0,5 dl av elixiret med 1 dl vatten och en skiva ekologisk citron med skal. Låt det stå en stund att dra innan du dricker upp det. Drick denna blandning morgon och kväll i 5 dagar. Upprepa eventuellt efter en vecka.

OBS! Smaragd innehåller ytterst små mängder aluminium och är man ororlig så kan man tillverka elixir genom den indirekta metoden, dvs. genom att lägga smaragden i en glasburk som man sedan lägger i vattnet. På så sätt kommer själva stenen inte i kontakt med vattnet du ska dricka, men laddar det ändå.

Nu bör din rädsla, oro och ångest ha börjat släppa och du är redo för att möta allt som kommer i din väg. 

Lämna en kommentar