★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Alla blogginlägg

19 kristaller för fertilitet & graviditet

19 kristaller för fertilitet & graviditet

19 Kristaller för fertilitet och graviditet

Okej, kristaller kan inte göra dig gravid, det måste du fixa själv. Men kristaller kan hjälpa dig att skapa rätt förutsättningar i din kropp som gör det möjligt för dig att bli gravid. De kan återställa obalanser som hindrar din fertilitet och de kan påskynda kroppens egen läkning.

Det finns ganska många kristaller som kan hjälpa dig och här ska vi försöka lista flera och förklara varför. Du behöver inte använda alla, börja med att välja ut de som tilltalar dig mest och börja med dem.

 

Kristaller för fertilitet och graviditet:

 • Akvamarin
 • Aventurin (rosa och grön)
 • Fluorit
 • Granat
 • Heliotrop
 • Jade
 • Kalcit (grön)
 • Kalcedon (vit)
 • Karneol
 • Krysopras
 • Krysokolla
 • Månsten
 • Tigeröga
 • Rosenkvarts
 • Rodonit
 • Rökkvarts
 • Smaragd
 • Unakit
 • Zoisit med rubin

Så här hjälper de dig

Akvamarin

Akvamarin hjälper dig som tidigare haft problem med missfall och kan vara en bra sten att bära under hela graviditeten. Den hjälper kroppen genom hela graviditetsförloppet och avlägsnar eventuella motstånd. Den hjälper också att avlägsna känslomässigt bagage som kan ligga som mentala hinder som manifesterats i kroppen och skyddar mot negativitet som kan skada både mor och bebis.

Aventurin (rosa och grön)

Både grön och rosa aventurin hjälper dig genom förändringsprocessen och är en fantastisk kristall för ökad fertilitet. Använd den när du försöker bli gravid och i början av graviditetsförloppet när risken för missfall är som störst.

Fluorit

Fluorit i alla färger men gärna regnbågsfluorit, hjälper vid förändringar i hormonbalansen och är stabiliserande. Den stärker också din könsdrift och hjälper under befruktningsprocessen. Testa att ställa en ring av fluoriter runt er under samlaget ?

Granat

Granat används för beskydd och motverkar missfall. Använd den under befruktningsprocessen och i början av graviditeten. Har du tidigare drabbats av missfall senare under graviditeten är det bra om du bär den under hela graviditeten.

Heliotrop

Heliotrop främjar kroppens läkning efter förlossningen men den vitaliserar också ett trött sinne och en dränerad själ. Den stärker blodomloppet och förhindrar missfall. Används under hela graviditeten och under och efter förlossningen.

Jade

Jade skyddar mot skada och underlättar hela graviditeten och förlossningen. Bärs under hela graviditeten och under förlossningstillfället.

Kalcit (grön)

Kalcit renar från gamla energier och renar både kropp och aura från gifter och dåliga energier. Den stärker kroppen inför förlossningen och renar under förloppet.

Kalcedon (vit)

Vit kalcedon ställer in kroppen inför förlossningen och hjälper mjölkproduktionen. Kan bäras i slutet av graviditeten och efter förlossningen för att stimulera mjölkproduktionen. Vit kalcedon sägs ha bildats av spillda mjölkdroppar från Moder Maria när hon ammade Jesus.

Karneol

Karneol ökar fertiliteten hos både män och kvinnor, den ökar också sexlusten hos båda parter och passionen. Använd den gärna under perioden när du försöker bli gravid men också senare under hela graviditeten. Den stimulerar viljan att älska spontant och passionerat och stärker hormonbalansen och skyddar mot missfall.

Krysopras

Krysopras ökar fertiliteten och ökar medkänslan och känslan av hopp. Den renar auran från gamla mentala sår som manifesterats och som nu ligger och hindrar. Bärs under befruktningsprocessen och under början av graviditeten.

Krysokolla

Krysokolla hjälper under själva förlossningen och lindrar smärtorna under förlossningen. Den kan också bäras under slutet av graviditeten för att lindra, lugna och skapa en mjuk energi inför förlossningen.

Månsten

Månsten är en av de starkaste kristallerna för fertilitet och i synnerhet för kvinnor som försöker bli gravida och under hela graviditeten. Den ökar den kvinnliga energin och kärleksenergin och underlättar naturlig befruktning. Den hjälper också den som har problem under menstruationen och lindrar eventuella problem genom att den balanserar de kvinnliga hormonerna.

Tigeröga

Tigeröga stärker de manliga energierna och hjälper män som har fertilitetsproblem, både fysiska och psykiska. Den stimulerar både testiklar och ökar spermieproduktionen och livskraften hos spermierna.

Rosenkvarts

Rosenkvarts är en sten för ovillkorlig kärlek och hjälper fertilitetsproblem. Bär den tillsammans med andra stenar som ökar fertiliteten eftersom den ökar den totala kraften och healingen. Rosenkvarts hjälper också kroppens läkning efter förlossningen och hjälper kroppen att återställas efter graviditeten. Ställ gärna i sovrummet och vid babyns vagga. Håll den också över magen under graviditeten för att stärka kontakten till ditt ännu ofödda barn. Denna sten kan inte överdoseras. Slösa med den överallt i hemmet!

Rodonit

Rodonit ökar fertiliteten och läker fysiska och känslomässiga sår som är kopplade till graviditet och förlossning.

Rubin

Rubin stärker fertiliteten och påskyndar läkningen av impotens. Den stärker fostret och kan gärna bäras under hela graviditeten.

Rökkvarts

Rökkvarts ökar fertiliteten hos både män och kvinnor. Den stärker också kopplingen mellan dig och din partner oavsett kön.

Smaragd

Smaragd ökar fertiliteten, speciellt hos kvinnor.

Unakit

Unakit hjälper två att bli tre. Den balanserar fortplantningsförmågan och hjälper vid förlossningen men också under hela graviditeten. Den stimulerar en stark och hälsosam graviditet och balanserar dessutom känslorna.

Zoisit med rubin

Zoisit med rubin hjälper vid fertilitetsproblem men också under graviditeten. Den hjälper också fostrets utveckling och kan bäras under hela graviditeten. Zoizit med rubin påskyndar också läkningen av äggstockar och testiklar.

Så här använder du dem

Du kan använda kristallerna på flera sätt och som vi skrev i början så ska du naturligtvis inte använda alla samtidigt.

 1. Välj ut de som tilltalar dig mest och använd dem antingen tillsammans eller en och en. Förslagsvis 1-3 olika. Bär dem som smycke eller i fickan. Du kan också ställa dem i ditt hem, i synnerhet de stenar som hjälper er båda.
 2. Du kan också ställa upp ett kristallnät som hjälper dig. Välj då ut 3-7 olika stenar och ställ gärna en spets av rosenkvarts i mitten. Använd gärna livets frö som mall. Vi har lagt upp en pdf som du kan skriva ut och använda HÄR. Placera sedan ut stenarna runtom rosenkvartsen i mitten i ett jämnt mönster och aktivera sedan kristallnätet med din önskan.
 3. Ett annat alternativ är att göra ett kristallutlägg på din kropp och ligga med kristallerna på dig en stund. Gärna 30 minuter men inte mer än 60 minuter. Börja då med att lägga en jordande kristall vid dina fötter (gärna en rökkvarts) och lägg sedan de stenar du valt över din livmoder och din mage. Lyssna gärna på avslappnande musik under tiden. När du är klar så plocka först bort stenarna på din kropp och sist den jordande kristallen vid fötterna.

Sedan är det bara att vänta, vänta, vänta, vänta, vänta och hoppas! 

❤

maj 29, 2024

Hej vänner, det här är mitt möte med en mäktig man, min man sedan 5 år lämnade mig med vår 2-åriga baby för att jag konfronterade honom med att vara otrogen för att ha stannat sena nätter utomhus, innan jag visste vad som hände bodde min man med en annan kvinna, jag träffade en vän som presenterade mig för Dr Ajayi. Jag berättade för Dr. Ajayi om min situation och en kärleksförtrollning gjordes, inom en vecka kom min man hem och sa att han inte vet vad som kom över honom och att vi lever ett lyckligt liv igen. kontakta Dr. Ajayi på Telegram / Whatsapp: +2347084887094 eller din e-post: drajayi1990@gmail.com för lösning av dina äktenskapliga problem.

Jenny Carter
aug. 26, 2023

Jag vill bara ta ett nytt tillfälle att vittna om vad den här stora spellcaster Voodoo Lord har gjort för mig igen. När jag först kontaktade honom hjälpte han mig att återställa fred, kärlek och lycka i mitt äktenskap genom att göra mig gravid och även få min man att sluta vara otrogen och börja bete sig ansvarsfullt. Och nu fick han precis min man att få sin långa befordran på sin arbetsplats med andra förmåner. Nu är det ännu en nivå av lycka i min familj på grund av denna fantastiska, kraftfulla och effektiva spellcaster. Kontakta honom nu och be honom om hjälp med hans kontaktuppgifter voodooconnect60@gmail.com du kan också använda whatsapp + 234 8097014925… Han kan göra underverk, han har gjort underverk för mig igen för andra gången.

anonym
aug. 23, 2023

Jag gick igenom svåra tider med olika män, hittade sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig med ord. Vi bodde ihop ett tag och var lyckliga tills vi hade för många bråk och gjorde slut. Jag trodde att jag kunde gå vidare, men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde honom för alltid. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, så jag kontaktade voodoo-herren och visste hur han hade hjälpt andra människor. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att försona oss igen, och efter 48 timmar kom resultatet, han kom tillbaka till mig och vi kom överens igen. Nu är kärleken och lyckan tillbaka och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar voodoo herre för hans osjälviska hjälp till mig. Hans e-postadress: voodooconnect60@gmail.com och WhatsApp också +234 8097014925

Ulla Lind
aug. 22, 2023

Det är inga problem utan en lösning, utan bara om du söker hjälp på rätt ställen. Jag hade en fruktansvärd röra i mitt äktenskap eftersom min man lämnade mig för en annan kvinna efter 5 års äktenskap och det chockerande är att vi inte hade någon form av missförstånd, jag visste direkt
något var fel eftersom jag vädjade till honom att komma hem men han vägrade och betedde sig konstigt mot mig detta fick mig att söka hjälp och jag hade turen att stöta på en trollcasters kontakt på nätet som kom till en man som skrev om hur voodoo lord hjälpte honom att vinna stort i lotteriet. Jag kontaktade voodoo lord och förklarade min situation för honom, han ställde några frågor till mig som jag gav korrekta svar på, jag gav honom även lite pengar för att köpa saker som han ska använda till sitt arbete och efter tre dagars spellcasting kom jag hem från kl. jobba och träffade min man hemma och försökte redan spela trevligt och sött mot mig. kontakta honom Whatsapp: +2348097014925 eller e-post: voodooconnect60@gmail.com

Anonym
aug. 18, 2023

Jag är en gift man som hade ett missförstånd med min fru eftersom vi inte kunde föda barn. Jag blev förblindad och förolämpade min fru genom att berätta för henne att hon är orsaken till allt. Men jag visste aldrig att någon annan var orsaken till problemet. En dag tänkte jag på saker och jag ringde min fru för att fråga henne var våra problem kom ifrån. Hon visste aldrig vad hon skulle säga, som man orkade jag inte längre så jag förklarade saker för en vän som introducerade mig för en andlig man vid namn Voodoo Lord som skulle ge mig en lösning som jag inte kommer att ångra i livet. Jag kontaktade den andlige mannen, förklarade min situation för honom och han berättade för mig vad som behövde göras. Efter en månad blev min fru gravid och jag var väldigt exalterad över det eftersom det är vad jag har väntat på i flera år, allt tack vare Voodoo Lord för det fantastiska han gjorde för min familj. Var inte blyg för dina livsproblem, kontakta Voodoo Lord på Whatsapp: +2348097014925…. maila voodooconnect60@gmail.com för att åtgärda eventuella problem som stör dig.

Arvid Oloffson
aug. 18, 2023

Jag är en gift man som hade ett missförstånd med min fru eftersom vi inte kunde föda barn. Jag blev förblindad och förolämpade min fru genom att berätta för henne att hon är orsaken till allt. Men jag visste aldrig att någon annan var orsaken till problemet. En dag tänkte jag på saker och jag ringde min fru för att fråga henne var våra problem kom ifrån. Hon visste aldrig vad hon skulle säga, som man orkade jag inte längre så jag förklarade saker för en vän som introducerade mig för en andlig man vid namn Voodoo Lord som skulle ge mig en lösning som jag inte kommer att ångra i livet. Jag kontaktade den andlige mannen, förklarade min situation för honom och han berättade för mig vad som behövde göras. Efter en månad blev min fru gravid och jag var väldigt exalterad över det eftersom det är vad jag har väntat på i flera år, allt tack vare Voodoo Lord för det fantastiska han gjorde för min familj. Var inte blyg för dina livsproblem, kontakta Voodoo Lord på Whatsapp: +2348097014925…. maila voodooconnect60@gmail.com för att åtgärda eventuella problem som stör dig.

Arvid Oloffson
aug. 18, 2023

Jag är en gift man som hade ett missförstånd med min fru eftersom vi inte kunde föda barn. Jag blev förblindad och förolämpade min fru genom att berätta för henne att hon är orsaken till allt. Men jag visste aldrig att någon annan var orsaken till problemet. En dag tänkte jag på saker och jag ringde min fru för att fråga henne var våra problem kom ifrån. Hon visste aldrig vad hon skulle säga, som man orkade jag inte längre så jag förklarade saker för en vän som introducerade mig för en andlig man vid namn Voodoo Lord som skulle ge mig en lösning som jag inte kommer att ångra i livet. Jag kontaktade den andlige mannen, förklarade min situation för honom och han berättade för mig vad som behövde göras. Efter en månad blev min fru gravid och jag var väldigt exalterad över det eftersom det är vad jag har väntat på i flera år, allt tack vare Voodoo Lord för det fantastiska han gjorde för min familj. Var inte blyg för dina livsproblem, kontakta Voodoo Lord på Whatsapp: +2348097014925…. maila voodooconnect60@gmail.com för att åtgärda eventuella problem som stör dig.

Arvid Oloffson
apr. 30, 2022

Hej, min älskade syster fick nyss ett tidigt missfall. Jag vill så gärna ge henne något som kan hjälpa henne i sorgen samt att bli gravid igen. Kan ni hjälpa mig?

Malin
mars 24, 2022

Hejsan! Jag försöker göra mig lite klokare på kristaller och jag undrar lite kring vilka eller vilken man ska köpa ifall man försöker skaffa barn? Vi har försökt i ca 4 månader men tyvärr så har det ännu inte blivit nå barn. Så behöver lite vägledning och hjälp!

Amanda Winqvist

Lämna en kommentar