★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Alla blogginlägg

12 kristaller för dig som ska resa

12 kristaller för dig som ska resa

Vilka kristaller är bra när man ska ut och resa?

Vi får ofta frågor om det här från följare och läsare så här har vi samlat en massa olika kristaller som är bra på olika sätt beroende på vad det är för typ av resor du ska ut på och hur du reser. 12 stycken blev det närmare bestämt!

Akvamarin

Akvamarin bars förut som talisman av sjömän som skydd på vattnet och för att främja en trygg överfart och som skydd mot drunkningsolyckor.

Ametist

Ametist är en traditionell sten för healing och beskydd och en bra kristall att ha med på resor. Den lär skydda resenärer från tjuvar och den hjälper dig att se positivt på allt som sker under resan och att hantera mindre roliga missöden. Ametistär också ångestdämpande och hjälper dig slappna av på resan.

Cerrusit

Cerussit lindrar hemlängtan och hjälper dig att känna dig hemma oavsett var i världen du befinner dig. Den hjälper dig också att hantera olika miljöombyten. Den hjälper minska jetlag och lindrar ångest och spänning och är bra för den som är flygrädd.

Hematit

Hematit hjälper till att hålla dig jordad och den hjälper dig med problemlösning och fokus. Det är en bra sten i nödsituationer eftersom den hjälper dig hålla din uppmärksamhet på grundläggande överlevnadsbehov. När du kommer fram så kan du gärna dricka ett glas kristallvatten med hematit i för att minska jetlag.

Labradorit

Labradorit skyddar din aura och hjälper dig avskärma dig från närgångna resenärer. Den hjälper dig också att hitta den bästa vägen under hela din resa och är en bra sten för backpackers som planerar resan allteftersom.

Lepidolit

Lepidolit hjälper dig som har ångest över flygresor och trånga utrymmen. Den innehåller spårmängder av litium vilket gör den mycket lämplig för att uppnå känslomässig balans och för att minska stress och ångest.

Malakit

Malakit är en annan skyddssten för resenärer. Speciellt om du reser med flyg eller på motorvägar. Det erbjuder skydd mot alla typer av olyckor och den hjälper dig hantera din rädsla om du är flygrädd. Den hjälper dig också hålla modet uppe om du tenderar att bli negativ under motgångar och få lite perspektiv till det som händer.

Månsten

Månsten är en uråldrig sten för resenärer. Den ger skydd, speciellt när man färdas över vatten och på natten. Den hjälper dig hålla dina känslor lugna och att hantera stress.

Rodonit

Rodonit hjälper backpackers och dig om du vill umgås med lokalinvånarna eftersom den hjälper dig att se hur de uppfattar dina handlingar så att du kan få en djupare förståelse för andra.

Rökkvarts

Rökkvarts ger ett bra skydd på resor. Den ökar dina överlevnadsinstinkter och hjälper dig vara observant. Den skyddar mot negativa energier från andra resenärer och i viss mån mot strålning.

Svart turmalin

Svart Turmalin ger skydd mot all energi som andra resenärer utstrålar. Den hjälper till att isolera din aura från energitjuvar när du måste sitta i närheten av dem. Den hjälper dig också att få balans om du känner av jetlag.

Tigeröga

Tigeröga är jordande och stabiliserande och ett bra skydd under resor. Den stärker också din självkänsla, viljestyrka och ditt tålamod vilket kan vara bra i pressade situationer.

Välj ut de kristaller som passar din resa och som du känner mest för att ta med och rena dem gärna under lite rinnande vatten då och då om du reser längre perioder. Tänk på att både du och kristallerna utsätt för många olika och intensiva energier under en resa och det är bättre att rena dem en gång för mycket än för lite.

Lämpliga sätt att bära dem med sig är att ha en liten ”resepåse” som du förvarar på dig, eller som smycken. Det kan också vara bra att lägga några i resväskan.

 

Lämna en kommentar