★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Adventskalender

Lucka 9 - Digital adventskalender

Lucka 9 - Digital adventskalender

Välkommen till Kristallakademins digitala adventskalender 2022! Vi öppnar en ny lucka varje dag med olika kristalltips, övningar och annat magiskt som kan förgylla dina dagar fram till jul. Varje blogginlägg består av en lucka så att du kan spara tipsen och göra övningarna, precis när du vill.

Lucka 9

I gårdagens lucka fick du en övning i hur du kan be om ett tecken från Universum men i dagens lucka får du tips på hur du kan manifestera och förverkliga det du vill med hjälp av kristaller.

Vad betyder att manifestera?

Att manifestera innebär att förverkliga något vi drömmer om. Vi kan manifestera hälsosamma relationer, mer pengar, idéer, ett nytt jobb, nytt hem och ja, i princip vad som helst. Med hjälp av tankens kraft och vilja samt ett par (eller flera!) action steps kan vi börja uppfylla det vi drömmer om att ha i våra liv. 

Vi kan tänka och drömma men vi behöver också ta ett par steg mot att förverkliga det vi önskar. Så, önskar du dig mer pengar? Då kan du absolut börja med att visualisera och tänka tankar på hur fantastiskt det vore att ha mer pengar! Men ta också ett par steg mot den riktningen, till exempel att söka ett nytt jobb, starta ditt eget företag, köpa ett par trisslotter eller vad det nu kan vara. Vi måste vara villiga att göra jobbet också. 

Ett steg kan vara att börja med att manifestera med kristaller. Vi kan ta hjälp av kristaller som kan hjälpa oss att stärka vår dragningskraft, höja vår frekvens och stärka vår intention för att hamna i linje med det vi önskar skapa. Kristallerna kan fungera som ett verktyg när vi visualiserar, skriver, planerar och tänker på det vi vill uppfylla. Det här steget är väldigt viktigt i processen. 

Här har vi ett färdigt manifesteringskit - perfekt som julklapp eller varför inte till dig själv?

Övning, manifestera med kristaller:

✫ Rosenkvarts
Sägs vara en kärleksfull kristall som lär öppna upp för sann och äkta kärlek. Kan hjälpa dig att dra till dig kärlek och läka hjärtesorg.
Så kan du använda den: Meditera med den över hjärtat eller placera den i sovrummet, gärna mellan två ljus, för att attrahera kärlek men också stärka kärlek i ett förhållande.

✫ Pyrit
Lär vara den ultimata kristallen för manifestering av rikedom, framgång, pengar och överflöd.
Så kan du använda den: Förvara den på ditt skrivbord, i din plånbok eller där du arbetar för att få ut det mesta av dess manifesterande krafter. Varje gång du ser den kan den påminna dig om vad du arbetar för och fortsätta framåt. 

✫ Ametist
Det kanske inte är den första kristallen som många tänker på när det talas om manifestering, men den ska helt klart inte glömmas bort. Ametist sägs omvandla dåliga energier och skapa ett inre och yttre lugn. De kopplas till vår intuition och kan hjälpa oss att komma i kontakt med våra innersta önskningar.
Så kan du använda den: Meditera med den för att landa i linje med dina känslor, stärka klarhet och lugna tankar. Placera den i hemmet, kontoret eller bilen för att rena eventuell negativ energi som kan hålla dig borta från att leva ditt bästa jag!

✫ Rutilkvarts
Lär vara en stark energihöjare som kan hjälpa dig att hitta nya vanor och att attrahera andras hjälp i din strävan. De sägs förstärka dina förmågor att förändra ditt liv på ett meningsfyllt sätt och för att kunna uppnå dina mål. Utmärkt för programmering och manifestering.
Så kan du använda den: Använd tillsammans med någon av de andra kristallerna här ifrån listan för att uppnå snabbare resultat. Använder du  rutilkvarts ensam kan du programmera din intention med den eller viska din önskan till den och se sedan gärna till att hålla den nära dig.

Lycka till!

 

Vill du lära dig mer om Kristallhealing?
Då kan du gå en kurs här på Kristallakademin! Det är en djupgående onlinekurs i kristallhealing och hur det fungerar. I kursen ingår bland annat kroppens energisystem, chakran, auran, hur du använder kristaller, hur de påverkar kroppen, vilka kristalller du bör börja med, hur du använder pendel, hur man kan göra kristallutlägg och massor mer. Läs mer och köp kursen idag! 

Lämna en kommentar