★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Adventskalender

Lucka 10 - Digital adventskalender

Lucka 10 - Digital adventskalender

Välkommen till Kristallakademins digitala adventskalender 2022! Vi öppnar en ny lucka varje dag med olika kristalltips, övningar och annat magiskt som kan förgylla dina dagar fram till jul. Varje blogginlägg består av en lucka så att du kan spara tipsen och göra övningarna, precis när du vill.

Lucka 10

Dagens lucka kommer med recept på kristallvatten! Kristallvatten får man när man lägger kristaller i vatten och låter dem ladda vattnet med sina joner för att sedan använda det. Detta är ett bra sätt att ta vara på kristallers energi vibration och man kan antingen dricka kristallvattnet men också ladda oljor som man kan smörja på kroppen och använda i badvatten.

Förberedning inför kristallvatten
När du gör kristallvatten så måste kristallerna alltid vara helt renade och laddade innan. Det är också viktigt att du är lugn och harmonisk när du gör ditt vatten. Gör aldrig kristallvatten om du (eller någon i närheten) är upprörd eller arg eftersom dessa känslor överförs till vattnet.

Hur du renar och laddar kristaller kan du läsa om här. 

Idag får du tips på hur du gör kristallvatten genom den direkta metoden som innebär att du lägger kristallen direkt i vätskan du vill ladda. Tänk på att vissa stenar kan lösas upp eller avge gifter i vätskan, så var säker på att de är ofarliga och de tål vätskan du lägger dem i. För detta kristallvatten rekommenderar vi att du använder antingen rosenkvarts eller ametist, för att vara helt på den säkra sidan.

Recept, så gör du kristallvatten:

1. Se till att kristallerna är väl rengjorda och renade. Fyll en kanna med 1 liter vatten och lägg i 3-5 trumlade stenar av ametist eller rosenkvarts.

2. Ställ in kannan direkt i kylskåp och låt stå över natten.

3. Nästa dag kan du dricka ur hälften av vattnet. Fyll sedan på med nytt vatten på kvällen innan du lägger dig så att du alltid har en liter vatten i kannan på morgonen.

Upprepa i ca. 5-7 dagar eller tills vattnet känns ofräscht. 💦 Diska då ur kannan och stenarna och börja om på nytt med ny sats.

Gitte förklarar mer i videon nedan. 

 

Kom ihåg att kristallvatten och kristallelixir inte kan ersätta annan behandling eller sjukvård. Använd det som ett komplement till din behandling för att stärka din kropps självläkningsförmåga och är du osäker på om det passar just dig och din sjukdom så fråga din läkare.

Vill du lära dig mer om Kristallhealing?
Då kan du gå en kurs här på Kristallakademin! Det är en djupgående onlinekurs i kristallhealing och hur det fungerar. I kursen ingår bland annat kroppens energisystem, chakran, auran, hur du använder kristaller, hur de påverkar kroppen, vilka kristalller du bör börja med, hur du använder pendel, hur man kan göra kristallutlägg och massor mer. Läs mer och köp kursen idag! 

Lämna en kommentar