★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Adventskalender

Lucka 8 - Digital adventskalender

Lucka 8 - Digital adventskalender

Välkommen till Kristallakademins digitala adventskalender 2022! Vi öppnar en ny lucka varje dag med olika kristalltips, övningar och annat magiskt som kan förgylla dina dagar fram till jul. Varje blogginlägg består av en lucka så att du kan spara tipsen och göra övningarna, precis när du vill.

Lucka 8

Bakom lucka åtta gömmer det sig en övning i hur du kan be Universum (alltet, livet, vad du nu vill kalla det) om ett tecken! Den här övningen är för dig som letar efter klarhet, en skjuts framåt eller bara vill ha en bekräftelse på att du är på rätt väg.

Vad är tecken?

”Universum” eller denna osynliga kraft som vi ofta syftar till finns i allt och alla, runt omkring oss och är därför sammanflätad i livets vanliga stunder.​​​​​​​​ ​​​​Det betyder att du kan få ett tecken eller ett budskap närsomhelst! I duschen, medan du diskar, bråkar med din partner eller sitter fast i trafiken. Det enda du behöver göra är att bli medveten och öppen för att ta emot ditt tecken. ​​​​​​​​

​​​​​​​​Ett tecken som kommer till dig är unikt för just dig och din specifika situation, och du ser tecken på den plats och vid den tidpunkt som du är menad att se dem. Med andra ord, ett tecken för dig kanske är helt obetydligt för någon annan! Du vet när du får ditt tecken och du tolkar det själv med hjälp av din intuition. ​​​​​​​​

 Exempel på hur du kan få tecken från Universum är genom:

✫ Sifferkombinationer - kanske ser du upprepande siffror i olika situationer, eller nummer som betyder något för dig.

✫ Djur och natursymboler - har du ett spirit animal som ofta visar sig för dig? Kanske ser du ofta rävar i konstiga situationer? Googla för att läsa om betydelsen!

✫ Musik och låttexter - kanske hör du en låttext i ett visst ögonblick och bara vet att texten var ett budskap till dig. Eller så spelas en låt som du kopplar till en viss person, och du vet att deras närvaro är med dig.

✫ Fjädrar - kanske ser du fjädrar i situationer där de inte vanligtvis brukar vara.

✫ Synkroniciteter - kanske händer en grej, som tar dig till en plats och du träffar någon som berättar något för dig som du vet är av otrolig betydelse.

Dessa är bara några exempel på hur du kan ta emot tecken.

Övning, så ber du om ett tecken från Universum:

Hämta gärna din favoritkristall eller ett annat föremål som betyder något för dig. Håll det i handen och säg högt:

”Kära Universum, ge mig ett tecken på att … (det du vill ha ett tecken om)”

Bär kristallen eller föremålet med dig så att den påminner dig om att vara uppmärksam på de tecken som kommer din väg. Var uppmärksam och kom ihåg att ett tecken är personligt och det är bara du som kan tolka dess mening! 

Vill du lära dig mer om Kristallhealing?
Då kan du gå en kurs här på Kristallakademin! Det är en djupgående onlinekurs i kristallhealing och hur det fungerar. I kursen ingår bland annat kroppens energisystem, chakran, auran, hur du använder kristaller, hur de påverkar kroppen, vilka kristalller du bör börja med, hur du använder pendel, hur man kan göra kristallutlägg och massor mer. Läs mer och köp kursen idag! 

Lämna en kommentar