★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Adventskalender

Lucka 4 - Digital adventskalender

Lucka 4 - Digital adventskalender

Välkommen till Kristallakademins digitala adventskalender 2022! Vi öppnar en ny lucka varje dag med olika kristalltips, övningar och annat magiskt som kan förgylla dina dagar fram till jul. Varje blogginlägg består av en lucka så att du kan spara tipsen och göra övningarna, precis när du vill.

Lucka 4

I dagens lucka gömmer det sig tips på självutforskande frågor. De är specifikt utformade för dig som bär på massvis med magiska talanger och förmågor men som inte vågar...eller kan se din egen inre potential.

Övning, självutforskande frågor:

Ta fram penna och papper (eller din favorit anteckningsbok!) 

✫ Skriv ner allt du är bra på. Både stora och små saker. Det kan vara praktiska saker men också mer personliga saker du är bra på, som att få andra att känna sig bekväma eller hur du alltid lyckas genomföra kreativa lösningar på jobbiga problem.

✫ Skriv ner dina största rädslor. Det är dessa rädslor som oftast hindrar dig från att göra det du är bra på.

✫ Skriv ner vad du kan göra för att försöka övervinna eller jobba dig igenom rädslorna.

✫ Reflektera nu över vad du behöver jobba på och hur, för att våga göra eller utveckla det du är bra på.

Nu är du på god väg! Genom reflektion kan vi upptäcka saker som vi går och bär på, så att vi kan fortsätta att utvecklas till den bästa versionen av oss själva.

Tips på en vacker anteckningsbok hittar du här.  Ett fint julklappstips till någon som gillar att skriva! 

Vill du lära dig mer om Kristallhealing?
Då kan du gå en kurs här på Kristallakademin! Det är en djupgående onlinekurs i kristallhealing och hur det fungerar. I kursen ingår bland annat kroppens energisystem, chakran, auran, hur du använder kristaller, hur de påverkar kroppen, vilka kristalller du bör börja med, hur du använder pendel, hur man kan göra kristallutlägg och massor mer. Läs mer och köp kursen idag! 

Lämna en kommentar