★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Adventskalender

Lucka 3 - Digital adventskalender

Lucka 3 - Digital adventskalender

Välkommen till Kristallakademins digitala adventskalender 2022! Vi öppnar en ny lucka varje dag med olika kristalltips, övningar och annat magiskt som kan förgylla dina dagar fram till jul. Varje blogginlägg består av en lucka så att du kan spara tipsen och göra övningarna, precis när du vill.

Lucka 3

Dagens lucka bjuder på tips på hur du kan höja din energi, både fysiskt och mentalt. Du kan ta hjälp av kristaller som lär boosta energin,

Våra bästa kristalltips är: 

✫ Karneol - en ”fysisk” sten som främjar alla former för rörelse och är bra för dig som tränar eller vill vara mer aktiv, lär främja en positiv inställning, stimulera kreativitet och motivation samt öka självförtroende och självkänsla.

✫ Citrin sägs ge ifrån sig energi av ambition och överflöd. Den här stenens energigivande egenskaper sägs vibrera på en särskilt hög nivå, vilket kan hjälpa dig när du behöver en extra energiboost. Det är en fantastisk sten att ha med dig om du försöker förverkliga något.

✫ Röd Jaspis sägs ge en extra energi till de delar av din kropp som känns långsamma eller trötta. En av de bästa sakerna med röd jaspis är att den har en stabil energi som grundas i självförtroende och kraft, vilket kan tillföra både vitalitet och fysisk styrka.

Så kan du lättast använda kristallerna:
Bär dem med dig för att ta del av deras egenskaper! 

Vill du få igång kroppens energi? 

Bjud in lite mer rörelse i mörkret och skapa värme genom Martinas härliga yogaflöde på 15 minuter

Vill du lära dig mer om Kristallhealing?
Då kan du gå en kurs här på Kristallakademin! Det är en djupgående onlinekurs i kristallhealing och hur det fungerar. I kursen ingår bland annat kroppens energisystem, chakran, auran, hur du använder kristaller, hur de påverkar kroppen, vilka kristalller du bör börja med, hur du använder pendel, hur man kan göra kristallutlägg och massor mer. Läs mer och köp kursen idag! 

Lämna en kommentar