★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Adventskalender

Lucka 19 - Digital adventskalender

Lucka 19 - Digital adventskalender

Välkommen till Kristallakademins digitala adventskalender 2022! Vi öppnar en ny lucka varje dag med olika kristalltips, övningar och annat magiskt som kan förgylla dina dagar fram till jul. Varje blogginlägg består av en lucka så att du kan spara tipsen och göra övningarna, precis när du vill.

Lucka 19

Bakom dagens lucka får du tips på en övning i IKIGAI. 'Iki' på japanska betyder 'liv' och 'gai' beskriver värde eller värde. Din ikigai är ditt livssyfte eller din lycka. Det är det som ger dig glädje och inspirerar dig till att stiga upp ur sängen varje dag.

Vad är IKIGAI?
Ikigai är en japansk filosofi och kan användas som ett verktyg för att få stöd i hur vi kan tänka för att komma närmare vår mening med livet, eller bara hitta en anledning till att stiga upp med glädje varje morgon. Kanske kan du stanna upp en liten stund och fundera på vad som skänker dig små stunder av lycka varje dag?

Övning, IKIGAI ”anledning till att vara”: 

Du kan självklart göra den här övningen utan en kristall, men vill du ta hjälp utav någon rekommenderar vi svart onyx. Den lär öka självförtroende och passion för det du tycker om att göra och ge stöd och uppmuntran i sökandet efter en meningsfull existens. 

Ta fram papper och penna (håll i kristallen om du har den), skriv ner svaren på följande frågor:  

✫ Vad älskar jag?

✫ Vad är jag bra på?

✫ Vad behöver världen från mig?

✫ Vilka av ovanstående kan/vill jag ska ge mig en inkomst? (Valfri fråga om du behöver stärka din inkomst)

Gör upp en plan och försök sedan jobba med den.

 

Vill du lära dig mer om Kristallhealing?
Då kan du gå en kurs här på Kristallakademin! Det är en djupgående onlinekurs i kristallhealing och hur det fungerar. I kursen ingår bland annat kroppens energisystem, chakran, auran, hur du använder kristaller, hur de påverkar kroppen, vilka kristalller du bör börja med, hur du använder pendel, hur man kan göra kristallutlägg och massor mer. Läs mer och köp kursen idag! 

Lämna en kommentar