★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Adventskalender

Lucka 20 - Digital adventskalender

Lucka 20 - Digital adventskalender

Välkommen till Kristallakademins digitala adventskalender 2022! Vi öppnar en ny lucka varje dag med olika kristalltips, övningar och annat magiskt som kan förgylla dina dagar fram till jul. Varje blogginlägg består av en lucka så att du kan spara tipsen och göra övningarna, precis när du vill.

Lucka 20

Det närmar sig jul...lite pirrigt och förväntansfullt men ibland kan det vara bra att stanna upp och ta sig an nuet till fullo. Idag får du lyssna på en guidad kroppscanning, perfekt för dig som behöver hjälp att varva ner (eller somna gott!). 

Vad är meditation egentligen?
Det är en rast för ditt inre. En stund då du istället för att lägga all uppmärksamhet på det som varit eller ska bli - tar och förankrar dig där du befinner dig. Har du någonsin provat att dra en rak linje på ett papper med fri hand? Du lägger plötsligt all din uppmärksamhet på pennan och linjen och inget annat får ta plats just i den stunden. Visst, linjen kanske inte blir rak, men då börjar du om. Det är meditation. Att fokusera hela sin medvetenhet på det som är, att låta tankar komma men inte fästa sig och sedan börja om igen. Och igen. Och igen.

Meditation är ett verktyg som du kan bära med dig överallt och närsomhelst. Det finns många olika tekniker och här är en teknik som är särskilt bra för dig som har svårt att varva ner på egen hand. Klicka på videon nedan för att lyssna. 

Meditation, guidad kroppscanning "Yoga Nidra"

 

Vill du lära dig mer om Kristallhealing?
Då kan du gå en kurs här på Kristallakademin! Det är en djupgående onlinekurs i kristallhealing och hur det fungerar. I kursen ingår bland annat kroppens energisystem, chakran, auran, hur du använder kristaller, hur de påverkar kroppen, vilka kristalller du bör börja med, hur du använder pendel, hur man kan göra kristallutlägg och massor mer. Läs mer och köp kursen idag! 

Lämna en kommentar