★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Adventskalender

Lucka 18 - Digital adventskalender

Lucka 18 - Digital adventskalender

Välkommen till Kristallakademins digitala adventskalender 2022! Vi öppnar en ny lucka varje dag med olika kristalltips, övningar och annat magiskt som kan förgylla dina dagar fram till jul. Varje blogginlägg består av en lucka så att du kan spara tipsen och göra övningarna, precis när du vill.

Lucka 18

Snaaart är det julafton! Och för att göra dagarna fram till jul ännu mer spännande så ger dagens lucka dig magiska tips på hur du kan använda dig av julens kanske godaste krydda - kanel.

Kryddig, julig, billig och mångsidig - förmodligen finns den i ditt skafferi, om inte annat går den att hitta i mataffären. Kanel är verkligen julens krydda och idag får du tips på olika sätt att använda den på.

Lite om magiska kanel
Kanel kan användas i princip inom vilken magi och spell som helst. Kanel används inte enbart inom bakverk och mat utan lär ha flertalet användningsområden samt medicinska och magiska egenskaper. För att nämna några områden kan kanel användas inom skydd, tur, kärlek, helande, välstånd och för att stötta mediala krafter. Utöver dessa områden, och några till som inte nämns här, kan kanel placeras och användas i vilken besvärjelse som helst för att ge den en extra boost och skynda på denna besvärjelse.

Förutom att kanel kan användas i besvärjelser och förtäras kan det även användas i infusioner i t.ex. olika magiska drycker och som rökelse för att rena och bringa tur. Att bränna kanel tros även stimulera dina andliga krafter och öka din mediala förmåga och medvetenhet. 

Du kan läsa mer om örter och deras betydelser i vårt Häxapotek här.

 

Tips, så kan du använda kanel på magiska vis:

✫ Använd som rökelse - du kan använda en helt vanlig kanelstång som en rökelsesticka och bränna den (se upp för röken bara!), slänga den direkt i elden eller koka på spisen för att ta del av dess doft på det sättet.

✫ Tillsammans med dina orakel- eller tarotkort - om du använder dem ofta, kan det vara bra att rena korten då de kan samla på sig tunga energier. Du kan helt enkelt lägga en kanelstång över korten eller använda röken för att rena från energier.

✫ Gör en infusion - koka kanelstången för sig själv eller med andra spådomsvänliga örter (som lavendel eller mynta) och drick det som te för att främja klärvoajans och insikt.

✫ Placera vid entrédörren - häng en bunt med kanelstänger över din ytterdörr. Det sägs skydda ditt hem från negativ energi och utomståendes dåliga avsikter.

✫ Använd i en wish bag - Lägg till kanel i en besvärjelsepåse eller påse för tur, attraktion av pengar eller framgång i karriären. Här hittar du färdiga wish bags, redo för aktivering.

Hoppas du har fått lite ny kunskap kring denna magiska julkrydda!

Vill du lära dig mer om Kristallhealing?
Då kan du gå en kurs här på Kristallakademin! Det är en djupgående onlinekurs i kristallhealing och hur det fungerar. I kursen ingår bland annat kroppens energisystem, chakran, auran, hur du använder kristaller, hur de påverkar kroppen, vilka kristalller du bör börja med, hur du använder pendel, hur man kan göra kristallutlägg och massor mer. Läs mer och köp kursen idag! 

Lämna en kommentar