★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Adventskalender

Lucka 17 - Digital adventskalender

Lucka 17 - Digital adventskalender

Välkommen till Kristallakademins digitala adventskalender 2022! Vi öppnar en ny lucka varje dag med olika kristalltips, övningar och annat magiskt som kan förgylla dina dagar fram till jul. Varje blogginlägg består av en lucka så att du kan spara tipsen och göra övningarna, precis när du vill.

Lucka 17

Igår fick du lite härliga tips på soul-care rutiner. I dagens lucka följer vi temat från gårdagen och ger dig ett tips på en övning i hur du kan stärka kärleken du känner till dig själv!

Kärlek är vårt naturliga tillstånd
Enligt den Yogiska filosofin är glädje människans naturligaste tillstånd. Lycka, kärlek och frihet är menat att upplevas av alla. Vi föds alla med det här, utan några som helst förutsättningar. Det är ovillkorlig kärlek och den finns det tillräckligt utav, så mycket att det räcker för oss alla.

För att komma i kontakt med den inneboende kärleken kan vi arbeta med hjärtchakrat. Det är ett energicenter som befinner sig i mitten av bröstet, bakom bröstbenet. Chakrat styr vår förmåga att kunna känna kärlek gentemot oss själva men också förmågan att kunna älska andra, ovillkorligt. Här finner vi får förmåga till att känna medkänsla med allt levande.

Kristaller som lär stärka kärleksenergin:

 Rosa Kalcit (manganokalcit) för att hjälpa dig acceptera det som skett samt fylla dig med kärlek och läkning.

♡ Kunzit för att höja kärleksvibrationerna, ge insikt och aktivera det inre vetandet.

♡ Rodokrosit för att stärka självkänslan och självvärdet i processen till att skapa en ny fin verklighet.

♡ Rosenkvarts för att öppna upp för sann och äkta kärlek. 

♡ Rosa bandagat (Botswanaagat) för att stimulera ett konstant flöde av universell och ovillkorlig kärlek

 Månsten för att stärka den moderliga kärleken vi håller till oss själva. 

 

Såååå... till övningen: 

✫ Skriv ett brev ämnat till dig själv, som du öppnar på julafton! - se det lite som ett kärleksbrev. Lyft dig själv genom att skriva om de saker du är stolt över att ha åstadkommit eller bara peppande ord till dig själv. Tänk att få öppna detta på julafton, vilken härlig start på dagen. 

PS! Det kan också vara en uppskattad julklapp till någon du bryr dig om. Skriv ett kärleksfullt brev till en vän, familjemedlem, släkting, kollega eller granne. 

Vill du lära dig mer om Kristallhealing?
Då kan du gå en kurs här på Kristallakademin! Det är en djupgående onlinekurs i kristallhealing och hur det fungerar. I kursen ingår bland annat kroppens energisystem, chakran, auran, hur du använder kristaller, hur de påverkar kroppen, vilka kristalller du bör börja med, hur du använder pendel, hur man kan göra kristallutlägg och massor mer. Läs mer och köp kursen idag! 

Lämna en kommentar