★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Adventskalender

Lucka 15 - Digital adventskalender

Lucka 15 - Digital adventskalender

Välkommen till Kristallakademins digitala adventskalender 2022! Vi öppnar en ny lucka varje dag med olika kristalltips, övningar och annat magiskt som kan förgylla dina dagar fram till jul. Varje blogginlägg består av en lucka så att du kan spara tipsen och göra övningarna, precis när du vill.

Lucka 15

I lucka 13 fick du tips på hur du kan komma i kontakt med din intuition, och det är bra att spendera en stund med att göra det innan du ger dig på dagens övning. Idag får du nämligen praktiska tips på hur du kan programmera din kristall. 

Varför programmera kristaller för? 
Du kan programmera en kristall för att ladda den med en speciell önskan och ett specifikt syfte och när en kristall har programmerats kan den lättare hjälpa till att höja dragningskraften för det du önskar dig. Kristallen får helt enkelt ett tydligt "uppdrag" och kan rikta all sin energi åt det du önskar, tillsammans med dig. 

 

Övning, programmera en kristall:

✫ Steg 1 - Hitta en plats där du kan förbli ostörd en stund. Grunda dig genom att meditera en stund eller genom att ta ett par djupa andetag. Det viktiga är att du landar i stunden och börjar din programmering utifrån ett klart sinne och en mjuk själ. 

✫ Steg 2 - Ta fram din kristall (som du gärna har renat innan!) och håll den i båda händerna.

✫ Steg 3 - Fokusera all din uppmärksamhet på kristallen i dina händer och lägg märke till om du känner av dess energi. Helt okej om du inte gör det, men det kan vara ett fint sätt att få kontakt med den. Tänk sedan på din intention/önskan som du vill programmera kristallen med och upprepa något i stil med:

"Jag programmerar denna kristall för ... (syfte/önskan)”
eller 
"Jag laddar denna kristall med intentionen att ... (ange intention/syfte)”

✫ Steg 4 – Föreställ dig att du förseglar din önskan inne i kristallen. Du kan göra detta på flera sätt, för en del räcker det att bara tänka tanken och för andra kanske man behöver föreställa sig en mer handgriplig försegling. Ett tips kan vara att föreställa dig att din önskan ligger i ett hålrum inne i kristallen och att du stänger öppningen till hålrummet medan du säger din intention. 

Sedan låter du kristallen få vara på ett speciellt ställe, eller så bär du den med dig så länge du behöver!

Vilka kristaller ska man använda?
Använd stenar och kristaller som naturligt vibrerar på de frekvenser där din önskan ligger, dvs. välj den kristall du känner dig dragen till när du tänker på det du vill ska hända och som har de egenskaper du behöver. Vill du attrahera en kärlekspartner väljer du exempelvis en rosenkvarts som naturligt höjer kärleks-energierna. Programmerar du den med din önskan om att exempelvis hitta kärleken så stärker du attraktionskraften ytterligare. Vill du attrahera en bättre ekonomi, då väljer du till exempel citrin som du programmerar för detta syfte. Välj alltså ut en kristall som bär på de egenskaper du önskar ha mer av, då blir programmeringen starkast. 

Vill du lära dig mer om Kristallhealing?
Då kan du gå en kurs här på Kristallakademin! Det är en djupgående onlinekurs i kristallhealing och hur det fungerar. I kursen ingår bland annat kroppens energisystem, chakran, auran, hur du använder kristaller, hur de påverkar kroppen, vilka kristalller du bör börja med, hur du använder pendel, hur man kan göra kristallutlägg och massor mer. Läs mer och köp kursen idag! 

Lämna en kommentar