SoMe

KRISTALLKURS

Lär dig kristallhealing

TILL KURSEN

NYHETSBREV

Få erbjudanden, rabatter och tips med vårt nyhetsbrev.

REGISTRERA DIG

Bloggen

Rosmarin: Nordens magiska ört

Rosmarin: Nordens magiska ört

Rosmarin är en av de mest mångsidiga örterna som finns. Denna lilla gröna växt är inte bara god men har också kraftfulla magiska egenskaper som sträcker sig långt bortom det kulinariska. Jag brukar referera till den som Nordens motsvarighet till Vit Salvia och har själv nästan alltid Rosmarin i mina rökelser.

Läs mer

Mabon | Tacksamhet

Mabon | Tacksamhet

Mabon är en vacker keltisk högtid som hyllar höstjämningen och påminner oss om att vara tacksamma för livets överflöd. Genom ritualer som skördeoffer och meditation kan vi fördjupa vår koppling till naturen och till varandra. Oavsett din bakgrund kan Mabon vara en tid för reflektion och tacksamhet när hösten närmar sig. Så varför inte ta tillfället i akt att fira Mabon i år och låta...

Läs mer

Svart salt - Hur, vad och varför

Svart salt - Hur, vad och varför

Svart salt är en mix av kol, salt och örter som ger det sin kraft. Ofta använder man aktivt kol eller träaska, vilket ger saltet dess karakteristiska svarta nyans. Det är viktigt att notera att svart salt inte är samma sak som Kala Namak som också kallas svart salt eller Himalayasalt som har en naturlig svart färg. 

Läs mer

Ljusmagi - Färgens betydelse för din ritual

Ljusmagi - Färgens betydelse för din ritual

Ljus är ett komplement när du utför ritualer och spells. Ljuset används för att förstärka och frigöra energi, och de kan antingen stå utan att tändas i ditt hem för att skapa positiv energi eller tändas i ritualer och spells. Ljus är en stark representation av elementet eld och står för transformation. När vi använder elden för att bränna något tros vi kopplas till den andliga världen. Genom att...

Läs mer

Kristaller för att skydda dig i bilen

Kristaller för att skydda dig i bilen

Bilkörning innebär en viss risk och även om du är säker på din egen bilkörning så kan du tyvärr aldrig lita på dina medtrafikanter. Själv har jag alltid en påse med skyddande kristaller i min bil. Om de hjälper eller inte vet jag inte men jag skulle aldrig ta bilen utan :)

Läs mer

En djupdykning i kristallhealing

En djupdykning i kristallhealing

En central del av kristallhealing är förståelsen av att allt i universum är energi, inklusive människokroppen och kristaller. Enligt kristallhealingens principer har varje kristall sin unika energifrekvens. När vi kommer i kontakt med dessa kristaller antas deras energifrekvenser kunna påverka våra egna energiflöden och skapa en balans eller läkande effekt.

Läs mer