★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Alla blogginlägg

Kristaller för att skydda dig i bilen

Kristaller för att skydda dig i bilen

Att köra bil är för mig ett nödvändigt ont och för många en nödvändig del av livet. Bilkörning innebär en viss risk och även om du är säker på din egen bilkörning så kan du tyvärr aldrig lita på dina medtrafikanter. Själv har jag alltid en påse med skyddande kristaller i min bil. Om de hjälper eller inte vet jag inte men jag skulle aldrig ta bilen utan :)

Kristaller är perfekt verktyg för att främja lugn, andlig balans och personlig säkerhet. I det här blogginlägget kommer vi att kolla på några av de bästa kristallerna att ha i bilen för att skydda dig och skapa en harmonisk körupplevelse.

 1. Svart turmalin
  Svart turmalin är en av de mest kraftfulla stenarna för att absorbera och omvandla negativ energi. Genom att placera en svart turmalin i bilen kan du skapa en skyddande barriär mot elektromagnetisk strålning och negativa vibrationer. Denna kristall kan hjälpa till att balansera energiflödet i bilen och ge en känsla av trygghet och stabilitet under körningen.
 2. Rosenkvarts
  Rosenkvarts är känd som kärlekens sten och främjar harmoni och förlåtelse. Genom att ha en rosenkvarts i bilen kan du skapa en fredlig atmosfär och öka självkärlek och acceptans. Den kan också hjälpa till att minska spänningar och irritation som kan uppstå under trafiksituationer. Rosenkvartsens mjuka energi kan vara särskilt användbar för att skapa en kärleksfull och avkopplande körupplevelse.
 3. Ametist
  Ametist är en kristall som främjar lugn, klarhet och andlig medvetenhet. Den kan vara särskilt användbar för att minska stress och ångest som kan uppstå under långa bilresor eller i trafikstockningar. Ametistens energi kan också hjälpa till att förbättra koncentrationen och främja en sund och avslappnad sinnesstämning. Placera en ametist i bilen för att skapa en fridfull atmosfär och främja en trygg och skyddad körupplevelse
 4. Citrin
  Citrin är en solig kristall som symboliserar glädje, framgång och överflöd. Genom att ha en citrin i bilen kan du öka energinivåerna och främja en positiv och optimistisk inställning till körningen. Citrin kan också hjälpa till att skapa en skyddande bubbla runt bilen och avleda negativa energier och olyckor. Dessutom sägs det att citrin kan bidra till att locka framgång och välstånd till dina resor.
 5. Svart obsidian
  Svart obsidian är en kraftfull sten för att rensa och skydda mot negativitet. Genom att ha en svart obsidian i bilen kan du skapa en stark skyddande barriär mot negativa energier och negativa känslor som kan uppstå under körningen. Svart obsidian kan också hjälpa till att öka självinsikt och klarsynthet, vilket kan vara till nytta under långa resor.

Sammanfattning

Att ha kristaller i bilen kan vara en enkel och effektiv metod för att främja andlig balans och skydda dig själv under körningen. Svart turmalin, rosenkvarts, ametist, citrin och svart obsidian är bara några av de kristaller som kan användas för att skapa en harmonisk och säker atmosfär i bilen. Prova att experimentera med olika kristaller och hitta de som resonerar bäst med dig och dina behov.

Kom ihåg att kristaller inte ersätter säker körning och uppmärksamhet, men de kan vara en extra resurs för att skapa en positiv och skyddande körupplevelse.

Kör försiktigt 🤍

Recommended products

Lämna en kommentar