★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Stjärntecken

Vädurens period och vad du behöver känna till

Vädurens period och vad du behöver känna till

Det är dags att skaka av oss vinterdvalan och hoppa rakt in i den eldiga vädurens energi. Väduren kännetecknas av passion, handlingskraft och målmedvetenhet. Oavsett om du är född i vädurens stjärntecken eller inte, kan energin påverka dig på olika sätt. Zodiaken som består av alla tolv tecken börjar med väduren, så gör dig redo för en ny energi och sprakande livskraft!

Solen gick in i vädurens tecken den 20 mars och här nedan får du en liten energiprognos över denna period.

Vädurens period

Nyckelord: passion, viljestyrka, mod, nystart, kraftfull, vital, självsäker, utåtriktad, handlingskraftig men också otålig, kort stubin och vårdslös.

Här hittar du våra stjärntecken-kit, perfekt för dig som är Vädur eller för dig som vill få kontakt med Vädurens energi!

Kristaller för Vädurens period

☾ Karneol är en eldig sten, likt vädurens energi kan den få oss att hitta vår handlingskraft och vår passion. Bär den med dig för en energi boost.

☾ Heliotrop lär ge mental styrka när motivation saknas. Bär den med dig då den lär stärka motivationen och genomförandet av uppgifter som du tar dig an.

☾ Ametist sägs hjälpa oss att balansera vädurens eldiga-element och lär se till att balansera irritation och kort tålamod. Meditera med den för att hitta din balans.

☾ Citrin lär bringa positiv energi och en självsäker attityd, och lär förstärka precis det som Väduren förkroppsligar. Viljestyrka och handlingskraft! Bär den med dig för att komma i kontakt med den kreativa, eldiga energin.

 

Ta hjälp av Vädurens period för att:

...utforska de sidor av dig själv som du inte vågat ge uttryck för tidigare! Nu är den perfekta tiden för att gå till handling, våga, testa och utforska din viljestyrka. Gå efter det som får dig att känna ”ja!”

Liten månguide under Vädurens period

Nymåne i Väduren 1 april
Nymånen i vädurens tecken kan föra med sig energier av: nystart, optimism, viljestyrka, passion och vital energi. Vädurens energi har en förmåga att stärka vår inre låga så att vi kan kasta ljus på det som får oss att blomma. Vädurens modiga attityd ger oss självförtroendet att följa våra drömmar!

Fullmånen i Vågen 16 april
Den här fullmånen kommer med temat ”balans”. Vågen är förkroppsligandet av balans och harmoniska relationer. Fullmånen i vågen är därför en utmärkt tid för att reflektera över de relationer vi har och rollen vi har i dessa. Fundera särskilt efter balansen mellan ”jag” och ”vi”, både i privata relationer och relationen till din omvärld.

 Månadens mantra

"Den bästa tiden att påbörja något nytt, är nu”

 

 En liten recap om vädurens period: 

Spara gärna bilden och dela i dina sociala medier, glöm inte att tagga oss! 

Vill du lära dig mer?

Miniguide om månfaserna: läs mer här

Vilka kristaller passar för varje zodiak? läs om varje stjärntecken här 

Lite kort om nymåne & fullmåne ☾

Nymånen kännetecknas av: nystart & nya intentioner.
Det är den första månfasen och den kan ses som en blank canvas eller som ett oskrivet blad. Månen syns inte på natthimlen och man kan likna det vid att vi nu planterar våra drömfrön (intentioner) i den mörka jorden så att de kan gro tillsammans med måncykeln.

Att göra vid nymånen:
Gå inåt och reflektera över vilka områden i ditt liv du är tillfreds med och vilka som du skulle vilja utveckla. Härifrån sätter du dina nya intentioner och börjar manifestera det du vill kalla in mer av.

Fullmånen kännetecknas av: fullbordan & firande
Den här fasen är kulminationen av en cykel och den förstärker allt du har arbetat med under måncykeln fram till nu.

Att göra vid fullmånen:
Klappa dig själv på axeln och fira allt du åstadkommit. Skriv en tacksamhetslista eller ge dig själv tid att göra något som du älskar. Det här är dessutom en tid då du kan hedra det som finns inom dig och släppa taget om det som du inte vill ta med dig framåt.

Om Zodiaken:

Inom området astrologi är zodiaken en uppdelning av solens, månens och de olika planeternas banor över stjärnhimlen. Stjärnhimlen delas in i tolv stjärntecken och dessa är: Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen och Fiskarna.

Happy Aries season! / Team Kristallakademin 

Lämna en kommentar