★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Stjärntecken

Fiskens period & hur du får ut det mesta av den

Fiskens period & hur du får ut det mesta av den

Fiskens period kan locka fram vår inre mystik och magi. Zodiak-tecknet kännetecknas av intuition, mediala förmågor, känslighet och empati. Det sägs att den här fisksäsongen kommer att bli extra mystisk, magisk och inspirerande! Vi har en känslig nymåne i fiskens tecken och en renande fullmåne i jungfrun. Gör dig redo för en månad av magi!

Den 18 februari gick solen in i fiskens tecken och här nedan får du en liten energiprognos över denna period.

Fiskens period

Nyckelord: mystisk, empatisk, drömmande, klärvoajant, mottaglig, intuitiv, anpassningsbar, osjälvisk, ödmjuk, eterisk, gränslös, oändlig men också distraherad och självuppoffrande.

Fisken är det sista av zodiakens tolv tecken och en symbol för att knyta ihop det senaste årets händelser innan vi tar språnget in i det nya med den eldiga vädurens energi. Fiskens vattenenergi tillåter oss att komma i kontakt med våra känslor för att kunna ”feel it, to heal it”.

Här hittar du våra stjärntecken-kit, perfekt för dig som är Fisk eller för dig som vill få kontakt med Fiskens energi!

Kristaller för Fiskens period

☾ Ametisten är en sten för intuition och mediala förmågor, precis det som fiskens energi utstrålar. Ta hjälp av Ametisten för att stärka andliga förmågor, släppa på oro och avvärja oönskade energier.

☾ Labradorit lär hjälpa oss att se den större bilden och sägs locka fram vår inre mystik. Meditera med den för insikt och klarhet. 

☾ Akvamarin sägs hjälpa oss att balansera fiskens vatten-element och för att se till att känslorna flödar fritt och renande. Håll i den för att balansera dina känslor. 

☾ Hematit lär stabilisera oss om känslorna svämmar över så att vi kan hitta tillbaka till vår stadiga grund. Bär den med dig för att hitta ditt inre lugn. 

 

Ta hjälp av Fiskens period för att:

...göra det som får din själ att växa! Fiskens energi kan hjälpa oss att sätta fart på kreativiteten, att lyssna till vår intuition och att bli skaparna av vårt liv. Fiskens energi får oss även att omfamna våra känslor, vårt inre barn och vår skaparglädje. Det här är en tid för att skapa, drömma större, öppna hjärtat och allt annat som får dig att känna ”JA till livet!”.

Viktiga astrohändelser att hålla utkik efter:

Nymåne i Fisken 2 mars
Nymånen i fiskens tecken kan föra med sig energier av: fantasi, intuition, healing, undermedvetna programmeringar, mjukhet, magi, njutning, kreativitet, romantik, flöde, gudomlig kärlek, drömmar, tillit, andlighet och empati. Släpp taget om självsaboterande beteenden och reflektera över vad du behöver göra för att påbörja din helande och andliga resa.

Fullmånen i Jungfrun 18 mars
Den här fullmånen kan få oss att: släppa på perfektion och kontroll. Den kan få oss att se den större bilden och att faktiskt se hur långt du har kommit på din emotionella resa. Jungfrun bjuder in oss till att minnas och återta vår kraft, vår glädje och potential. Helt enkelt att bli bossen över vårt liv!

 

Månadens mantra

"Jag släpper bilden av personen jag tror att jag borde vara och kliver in i den jag verkligen är.”

 

 En liten recap om fiskens period: 

Spara gärna bilden och dela i dina sociala medier, glöm inte att tagga oss! 

Vill du lära dig mer?

Miniguide om månfaserna: läs mer här

Vilka kristaller passar för varje zodiak? läs om varje stjärntecken här 

Lite kort om nymåne & fullmåne ☾

Nymånen kännetecknas av: nystart & nya intentioner.
Det är den första månfasen och den kan ses som en blank canvas eller som ett oskrivet blad. Månen syns inte på natthimlen och man kan likna det vid att vi nu planterar våra drömfrön (intentioner) i den mörka jorden så att de kan gro tillsammans med måncykeln.

Att göra vid nymånen:
Gå inåt och reflektera över vilka områden i ditt liv du är tillfreds med och vilka som du skulle vilja utveckla. Härifrån sätter du dina nya intentioner och börjar manifestera det du vill kalla in mer av.

Fullmånen kännetecknas av: fullbordan & firande
Den här fasen är kulminationen av en cykel och den förstärker allt du har arbetat med under måncykeln fram till nu.

Att göra vid fullmånen:
Klappa dig själv på axeln och fira allt du åstadkommit. Skriv en tacksamhetslista eller ge dig själv tid att göra något som du älskar. Det här är dessutom en tid då du kan hedra det som finns inom dig och släppa taget om det som du inte vill ta med dig framåt.

Om Zodiaken:

Inom området astrologi är zodiaken en uppdelning av solens, månens och de olika planeternas banor över stjärnhimlen. Stjärnhimlen delas in i tolv stjärntecken och dessa är: Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen och Fiskarna.

Happy Pisces season! / Team Kristallakademin 

Lämna en kommentar