★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Tangerin kvarts

Tangerin kvarts

Information om Tangerin Kvarts ♡
Tangerin kvarts lär vara ett verktyg när man vill arbeta med sig själv. De sägs hjälpa dig till en bättre förståelse för din omgivning, till acceptans och personlig tillväxt. De kan också hjälpa dig förstå och bearbeta händelser ur det förflutna och att släppa taget om dem, så du kan få ro och komma vidare ännu starkare i detta livet.

Egenskaper för Tangerin Kvarts
♡ Lär ge styrka och acceptans
♡ Kan ge självinsikt och personlig utveckling
♡ Sägs hjälpa dig att bearbeta händelser och trauma

Användningsområde för Tangerin Kvarts
Då dess egenskaper lär ge dig bättre förståelse för din omgivning och acceptans samt personlig tillväxt kan de gärna bäras nära dig när du känner av drama eller dimmiga och störande situationer, där du kan få stöd att höja din frekvens till en mer positiv vibration samt få stöttning i dessa händelser.

Primärt chakra: Navelchakra

Sekundärt chakra: Solar Plexus

Mantra: "Jag är självsäker. Jag förtjänar det bästa av mig. Jag släpper det som inte längre tjänar mig".

Zodiak: Lejonet & Vågen

Tangerin kvarts sägs vara ett verktyg när man vill jobba med sig själv, där de kan hjälpa dig till en bättre förståelse för din omgivning, till acceptans och personlig tillväxt. Denna form av kvarts lär även ge styrka och sägs kunna hjälpa dig tillbaka från trauma.

Det sägs att om de placeras på ditt tredje öga efter en svår dag, att de kan frigöra dig från alla spänningar som byggts upp under dagen. Hur magiskt låter inte det?

Ladda & rena Tangerin Kvarts ☾
Du kan ladda din unika kristall i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din tangerin kvarts med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten såsom under kranvatten eller i ett vattendrag ute i naturen.

Du finner dessa magiska kristaller här: Tangerin kvarts

Lämna en kommentar