★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Rosa Zebrajaspis

Rosa Zebrajaspis

Rosa zebrajaspis är en kristall som ofta har rosa "peachiga" toner med en svartvit struktur som påminner lite om mönster hos en zebra. Varianten rosa zebrajaspis kan gå i tonerna rosa - beige till svart-grå. Kristallen tros skapa en känsla av trygghet, stabilitet och avkoppling. De sägs även vara en underbar hjärthelande kristall som tillför kärlek och vänlighet. De lär balansera yin och yang (ljus och mörk).

Egenskaper hos Rosa Zebrajaspis
♡ Lär ge stabilitet, tillfredsställelse och glädje
♡ Sägs ha en mild och lugnande effekt som kan minska ångest och främja avslappning
♡ Kan hjälpa dig hitta balans i livet
♡ Sägs läka hjärtchakrat från bitterhet och ilska och skydda din aura

Användningsområde för Rosa Zebrajaspis
Dessa underbara rosa zebrajaspis kan bäras och vara med dig hela dagen. Låt dess lugnande och hjärthelande energi få stötta dig till balans på flera nivåer. Där de sägs ge dig modet att övervinna olika former av fysiska och psykiska övergrepp och attacker och hjälpa dig till ett helande och återhämtning.

Chakra: Rot- & hjärtchakra

Stjärntecken: Jungfru & Vågen

Kristallelixir: Indirekt

Element: Jord

Rosa zebrajaspis lär vara vårdande och motiverande. De kan ge känslomässig energi som är motiverande och humörhöjande. Att bära rosa zebrajaspis lär ge bäraren en påminnelse om att det är omöjligt att förlora sin energi och kärlek. Att källan till energi och kärlek aldrig tar slut och att den ständigt fylls på och kan behöva ses till.

Kristallen sägs hjälpa till att hela hjärtchakrat från bitterhet och ilska, stimulera rotchakrat och effektivt skydda din aura.

Rosa zebrajaspis lär vara bra för jordning under meditation och när man utför andligt arbete med de högre världarna och kan stimulera övergången från det materiella planet till det astrala planet. De lär också andligt ge stabilitet och glädje som kan skapa en omfamnande känsla av avkoppling.

Ladda & rena din Rosa Zebrajaspis ☾
Du kan ladda din zebrajaspis i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner. 

Lämna en kommentar