★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Buddstone

Buddstone

Buddstone är en relativt mjuk metamorf sten som kommer från Sydafrika. De har en underbar grön och tropisk färg. Där vi tycker att de påminner om en tropisk regnskog. Stenen får bland annat sin färg från fuchsit. Buddstone sägs ge oss våra förfäders visdom, som sträcker sig flera hundra år tillbaka i tiden och där de levde som jägare och samlare i tidens gryning. Stenen lär läka förfäders trauma i oss och vårt samhälle.

Egenskaper hos Buddstone
♡ Sägs erbjuda oss våra förfäders visdom och ge oss styrka att använda denna visdom i den moderna världen
♡ Kan uppmuntra oss att titta närmare på vår egen övertygelse med urskillning och medkänsla
♡ Kan aktivera Kundalini Spirit och hjälpa den att stiga i nivå med hjärtat
♡ Sägs ha en mycket lugnande energi som kan hjälpa oss inom flera område
♡ Lär stötta den som behöver vara mer organiserad och fokuserad
♡ Kan öka energiflödet i hela kroppen

Användningsområde för Buddstone
Låt denna vackra gröna sten få finnas med dig när du söker lugn, uppmuntran, visdom, tålamod, hopp, förståelse och styrka. De kan exempelvis placeras ut i hemmet, på altare, finnas i väskan eller omfamnas i handen. Stenen kan även användas under meditation, yoga och rituella - samt healing arbete.

Stenen sägs kunna hjälpa oss att bättre förstå vår egen distinkta släktlinje, kulturella vanor och trossystem. De kan även uppmuntra oss att titta närmare på oss själva och vårt inre med medkänsla och förståelse. Dess lugna energi kan hjälpa oss att utföra vårt känslomässiga arbete, att känna igen våra kanter och fläckar för att aktivt arbeta för att jämna till och polera dem. Att bli sitt bästa jag och få möjlighet till en stadig känslomässig grund, där vi kan bygga vidare och åstadkomma stora saker. Det kan vara viktigt att inte stressa fram ett sådant arbete utan istället låta det få ta sin tid och att detta känslomässiga arbete i slutändan är för vår egen skull. Där vi kan hantera livets vändningar med nåd och värdighet.

Chakra: Hjärtchakra

Affirmation: “Jag är tålmodig” & “Jag kommer att ta hand om mina fysiska behov idag och i framtiden”.

Stjärntecken: Oxen & Jungfrun

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Element: Jord

Buddstone lär vara en fantastisk sten för alla som behöver vara mer organiserade och fokuserade. De sägs kunna visa oss den snabbaste och mest direkta vägen till lösning, vilket gör de till ett värdefullt verktyg för att lösa komplicerade problem. Buddstone kan även uppmuntra urskillning och samarbete. Det kan hjälpa oss att se gemensamma drag och skillnader mellan grupper av människor och idéer.

Buddstone har använts av metafysiska healers för att behandla fysiska hjärt- och cirkulationsproblem. Stenen lär även öka uthålligheten och tålamodet, särskilt för dem som tar hand om äldre eller barn.

Ladda & rena Buddstone ☾
Du kan ladda denna vackra sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena buddstone med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner. Buddstone ska helst inte ligga i direkt solljus, då dess vackra färg kan blekas.

Lämna en kommentar