★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Moqui stenar

Moqui stenar

Information om Moquistenar ♡
Moquistenar sägs ha skapats ungefär samtidigt som jorden blev till och lär vara fantastiska shaman- och ritualstenar. De kommer i par, en kvinnlig och en manlig sten som sägs ha hög energi och som kan balansera ytterligheter. De lär ha en stark skyddsenergi och kan höja din medvetenhet och intuitiva förmåga. Detta lär verkligen vara stenar att ha i sin samling! Johanna som arbetar hos oss, använder moquistenar i sina ritualer ☾

Egenskaper hos Moquistenar
♡ Lär ge andlig tillväxt och intuition
♡ Kan användas som shaman- och ritualstenar
♡ Sägs ge balans och verka jordande

Användningsområde för Moquistenar
Kan användas vid ritualarbete, som shaman, vid läggning av tarot och vid önskan om kontakt med andar och andra världar. Du lär kunna meditera med stenarna i vardera hand för att få en enastående balans. De kan placeras i altare eller bäras med dig under perioder då de sägs ge dig stabilitet och andlig tillväxt.

Chakra: Rotchakra

Affirmation: “Jag är perfekt balanserad”.

Zodiak: Vågen, Vattumannen, Väduren & Stenbocken

Moquistenar är kulor av Järnoxid och sandsten från södra Utah, nära norra sidan av Grand Canyon i USA. De tros ha bildats för över 100 miljoner år sedan, där järnmineraler och sand ackumuleras tillsammans och där sanden efterhand långsamt försvunnit och kulorna börjat bilda järnoxidbeläggningar. Dessa kulor lär sedan tillsammans med grundvattnet fortsatt oxiderat och formats till dessa unika och magiska kulor.

Moquistenar, även kallade shamenstenar, bojistenar, navajobär och hopi marbels (moqui marbels) lär ge en shamansk resa, själsresa, där du kan få möjlighet att få kontakt med gömda världar, den icke-ordinära verkligheten och där det sägs att du kan få tillgång till hjälp, vägledning, kraft och healing. De sägs visa dig din hjälpare, som kan vara ditt kraftdjur, förfäder, naturväsen eller en viss form av lärare. Moquistenar lär även användas vid så kallade trumresor (själsresa med hjälp av trumma och guide).

De lär ge balans mellan manlig och kvinnlig energi och kraft, släppa på dina inre rädslor, förbättra intuitionen och skydda mot negativa ting.

Ladda & rena Moquistenar ☾
Du kan ladda dessa magiska stenar i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena dina moquistenar med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner.

Lämna en kommentar