★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Kyanit

Kyanit

Information om Blå Kyanit ♡
Kyanit sägs inspirera till rättvisa och lojalitet. De kan hjälpa vid dispyter och lär bygga broar i eventuella skadade relationer så att de kan få möjlighet att läka. Kyanit sägs främja god kommunikation i förhållande, på arbetsplatser och kan överbrygga klyftor mellan olika tankesätt och lär uppmuntra till sanningsenligt självuttryckande.

Egenskaper hos Blå Kyanit
♡ Lär ge klarseende, lugn och uthållighet
♡ Sägs ge empati och förståelse
♡ Kan bygga inre broar
♡ Lär ge dig en inblick och kunskaper från tidigare liv
♡ Sägs stärka kontakten i telepati

Användningsområde för Blå Kyanit
Har du tappat fotfästet i livet kan kyanit hjälpa dig att bryta självdestruktiva mönster och att återta din egenmakt. Kan användas i kristallnät för att läka relationer eller för att hitta tillbaka till dig själv. Lär även kunna bäras med dig för att ge en närhet till och av naturens fina energier och förståelse för dig själv och din omgivning.

Chakra: Halschakra

Affirmation: "Jag tar emot alla former av kommunikation, som för mig till det bästa".

Zodiak: Väduren, Fiskarna, Vågen och Oxen

Kristallnät: Barriär (Triklin)

Kristallelixir: Endast indirekt

Kyanit sägs inspirera till rättvisa och lojalitet. De kan hjälpa vid olika former av dispyter och där de sägs kunna bygga upp starka relationer och förståelse till varandra, såväl som i förhållande, på arbetsplatsen eller mellan vänner. De lär ge dig och personer i din närhet en gemensam frekvens, där eventuella skadade och svåra relationer kan få utrymme att läka.

Kyanit sägs ge ökad intuition, uthållighet och stillhet, vilket i sin tur kan ge dig kraft att orka saker som du i normala fall kan bli trött av men också ge dig lugnande och fina energier i till exempelvis meditation. Vill du finna motivation och energi lär detta vara en underbar sten för just dig!

De sägs även stärka och hjälpa till i kommunikationen med andliga guider, totemdjur och skyddsänglar.

Ladda & rena Blå Kyanit ☾
Du kan ladda magiska blåa kyanit i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena kyanit med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner. Det sägs att kyanit inte drar åt sig eller avger någon form av negativ energi och lär därav inte behöva renas. Känn efter vad som känns bäst för dig.

Du hittar dessa stavar (enligt bild) här: Blå Kyanit 
Vi har även Grön Kyanit och Svart Kyanit i smycke: Grön KyanitSvart Kyanit 

Recommended products

Lämna en kommentar