★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Jordgubbskvarts

Jordgubbskvarts

Information om Jordgubbskvarts ♡
Jordgubbskvarts lär vara en riktig "actionkristall" med stark energi som bygger oräddhet, främjar handlingskraft och produktivitet. Den sägs öppna upp hjärtat för tillitsfull kärlek och hjälper till att skapa balans mentalt och känslomässigt. Sägs även attrahera den sanna livspartnern.

Egenskaper hos Jordgubbskvarts
♡ Lär ge vägledning och handlingskraft
♡ Sägs hjälpa till att tyda drömmar
♡ Lär attrahera och öppna hjärtat för kärlek
♡ Sägs stötta vid känslomässig läkning

Användningsområde för Jordgubbskvarts
Lär kunna användas som ett verktyg för nya initiativ på den andliga vägen och för att få insikter och inspiration om hur du kan förbättra ditt liv. Lägg den över hjärtat och be drömmarna visa dig. Men lär även fungera att bära med sig eller för användning under meditation för attrahera och få kärlek.

Chakra: Hjärta

Affirmation: "Jag är förstående, empatisk och kraftfull och fullföljer allt jag tar mig an".

Kristallnät: Sökare (Tri-/Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Jordgubbskvarts sägs penetrera hårda skal som vaktar ett sårat hjärta. De lär hjälpa dig våga öppna upp hjärtat för tillitsfull kärlek och skapa balans mentalt, känslomässigt och i de subtila energikropparna. De sägs även vara ett verktyg för nya initiativ på den andliga vägen, och kan hjälpa dig att få insikter och inspiration om hur man kan förbättra sitt liv.

Jordgubbskvarts lär kunna användas för att bota apati och för att hjälpa dig att få saker gjorda. De kan hjälpa dig som har satt upp tydliga mål och att hålla dig till dem, som till exempel att hålla dig till ett träningsprogram, en diet eller en ekonomisk plan.

Jordgubbskvarts lär vara perfekta för den som vill uppnå konkreta uppsatta mål!

Ladda & rena Jordgubbskvarts ☾
Du kan ladda din unika kristall i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din jordgubbskvarts med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten, såsom under kranvatten eller i ett vattendrag ute i naturen.

Du finner våra trumlade jordgubbskvarts här: Jordgubbskvarts 

Lämna en kommentar