★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Jaspis

Jaspis

Information om Röd Jaspis ♡
Röd jaspis lär hjälpa till att frigöra skuld och skamkänslor förknippade med sexualitet och kan vara till hjälp i återhämtningsprocessen för de som utsatts för sexuella övergrepp. Den sägs aktivera baschakrat, hjälpa kundalinienergin att stiga och stimulera uppvaknandet. Vid utsatthet rekommenderar vi också att alltid ta kontakt med professionell hjälp.

Egenskaper hos Röd Jaspis
♡ Lär ge fysisk styrka och vitalitet
♡ Sägs verka stabiliserande och lugnande
♡ Lär ha starka stöttande energier

Användningsområde för Röd Jaspis
Röd jaspis lär vara en sten med långsam verkan som bör användas över en längre tid för att få full effekt. Sägs kunna bäras med dig dagligen för att finna inre frid, lugn och frigörelse. Du kan använda röd jaspis för eget kristallelixir och använda i kristallnät.

Chakra: Baschakra

Affirmation: “Jag är i balans, både fysiskt och psykiskt och hänger mig åt livets njutningar”.

Kristallnät: Sökare (Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Röd jaspis sägs stärka celltillväxten och kan generera muskelvävnad och hjälpa kroppens återhämtningsförmåga efter träning eller annan fysisk aktivitet. Den lär dock vara en sten med långsam verkan och bör därför användas över en längre tid för att kunna nå full effekt.

Ladda & rena Röd Jaspis ☾
Du kan ladda din magiska jaspis i fullmånens ljus, i solens strålar, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena röda jaspis med hjälp av rökelse, ljud, nedgrävd i jorden, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Hos oss finner ni även flertalet andra jaspis såsom Bumble Bee JaspisPolykrom JaspisLeopardjaspisOceanjaspisDalmatinerjaspisGul JaspisBrun Jaspis och Drakblodsjaspis

Se alla våra Jaspis stenar

Lämna en kommentar