★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Danburit

Danburit

Information om Danburit ♡
Danburit lär vara en av de mest högfrekventa stenarna som finns. De sägs länka ljuset till hjärtat och lär därför vara ett mycket värdefullt redskap för ljusarbetare. Sägs även vara ett magiskt verktyg när man vill bearbeta och avsluta karmarelaterade problem och läka gamla sår.

Egenskaper hos Danburit
♡ Lär hjälpa för kommunikation på andra nivåer
♡ Kan ge frid och kärlek
♡ Sägs stötta andlig kanalisering

Användningsområde för Danburit
De sägs vara till stor hjälp vid kommunikation med änglar och guider, men även för andlig kanalisering. Placera den gärna på tredje ögat då detta lär underlätta kontakt med andeväsen och änglaguider under meditation. Kan även användas som redskap för ljusarbetare och bäras med dig i vardagen.

Primärt chakra: Hjärtchakra

Sekundärt chakra: Kronchakra

Affirmation: “Jag expanderar mitt medvetande och låter mina änglar och guider vägleda mig”.

Kristallnät: Fördrivare (Ortorombisk)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Danburit sägs lindra känslomässig smärta och kan öka förmågan att acceptera dig själv och andra i din närhet - precis som de är. Det sägs vara en otroligt vacker och kärleksfull sten att använda när man är i ett förhållande och kan med fördel användas i vigselringar.

Dessa magiska godingar lär vara en av de mest högfrekventa stenarna som finns. De sägs länka ljuset till hjärtat och kan vara ett mycket värdefullt redskap för ljusarbetare, healers och för de som arbetar med olika former av terapi. Danburit kan hjälpa dig låta ditt inre ljus skina och stärka kärleksenergin samt ge lugn och ro!

De sägs mjukt men kraftfullt stimulera kronchakrat och chakrana där ovanför. De kan även hålla din vibration hög och klar. Det är en av våra favoriter att använda under meditation!

Danburit lär underlätta stora livsförändringar och kan underlätta övergången hos de som vandrar från jordelivet till andevärlden. De kan även hjälpa till när man vill avsluta gamla karmarelaterade problem och läka gamla sår.

Ladda & rena Danburit ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din danburit med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Våra kristaller av Danburit

Lämna en kommentar