★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Chevronametist

Chevronametist

Information om Ametist ♡
Bandametist får sina ränder av lila och vit kvarts i olika nyanser som ligger i olika lager. Den unika kvaliteten hos Chevronametist är att den har ett V-randigt mönster.

De ljusa strimmorna i kristallen sägs avslöja strålar som hjälper dig att se in i din själ och i dig själv. Den lär hjälpa dig att lära känna dig själv och vem du verkligen är när fasaden är riven och den hjälper dig att förstå hur andra ser dig.

De mörkare nyanserna är ametist som sägs ge dig den naturliga kraften av kreativitet och hjälpa dig att visualisera, skapa och uppfinna och stimulera din kreativitet.

Utmärkt för alla typer av introspektivt arbete då den sägs fördjupa det meditativa tillståndet och möjliggöra kommunikation för en högre vägledning. 

Egenskaper hos Ametist
♡ Lär stimulera kreativitet
♡ Kan ge ökad spiritualitet
♡ Sägs ge självinsikt

Användningsområde för Ametist

Bandad Chevronametist lär vara en av de bästa kristaller för arbete med tredje ögat som sägs förbättra både intuition och fysisk vision på alla planer av existens. Du kan använda bandad ametist för att rensa din aura och dina subtila kroppar, för att främja andligt helande och för att förbättra dina andliga förmågor. Sitt med den i händerna när du mediterar eller ställ den framför dig.

Primärt chakra: Tredje ögat

Sekundärt chakra: Kronchakra och tredje ögat

Affirmation: "Oändliga möjligheter öppnas för mig".

Zodiak: Väduren, Skorpionen, Vattumannen och Fiskarna

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Ametist kan med fördel placeras i sovrummet eller runt omkring i hemmet där dess egenskaper kan vara till nytta för dig, där de kan skapa en harmonisk och rogivande atmosfär. 

Ladda & rena Ametist ☾
Du kan ladda din ametist i fullmånens ljus och på en selenitplatta. Då ametist sägs kunna ladda upp andra kristaller i dess närhet, behöver du inte ladda din ametist speciellt ofta.
Du kan rena ditt hjärta av ametist med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner. 

Lämna en kommentar