★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Kristaller

Celestin

Celestin

Information om Celestin ♡
Celestin sägs ha en hög vibration och kan hjälpa dig att resa till andra dimensioner och att kontakta andliga väsen. Den lär hjälpa och stötta vid konflikter och konflikthantering samt skapa en harmonisk atmosfär både i hemmet och förslagsvis på arbetsplatsen. Dess fina och avkopplande energier lär verka ångestlindrande.

Se våra Celestin kristaller

Egenskaper hos Celestin
♡ Lär ge harmoni
♡ Sägs ha en mycket lugnande, avkopplande och fridfull energi
♡ Kan ge dig kontakt med högre dimensioner, spirituella guider och änglar

Användningsområde för Celestin
Dessa magiska kluster kan placeras ut i miljöer där ni vistas mycket, då den lär sprida en lugnande, avkopplande och fridfull energi kring sig. Lider du av ångest kan du med fördel omfamna dessa underbara kluster med händerna, eller också använda i meditation och andningsövningar för dämpa eventuell oro och ångest. Där du lär få möjlighet att slappna av och finna ro. Det sägs även att man kan meditera med celestin för att öppna upp för sanningsenlig kommunikation och kontakt med andliga väsen såsom gudinnor, änglar och guider.

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Kronchakra

Affirmation: “Jag älskar att jag alltid är i fred och skyddad. Jag älskar hur omgiven jag är av mina änglar och guider”.

Kristallnät: Fördrivare (Ortorombisk)

Kristallelixir: Endast Indirekt

Celestin sägs ha en hög vibration och lär vara en kosmisk lärare. Den kan hjälpa dig att resa till andra dimensioner och få kontakt med änglavärlden. Den lär ge dig renhet i hjärtat och balans mellan kropp, sinne och själ och kan hjälpa dig att hålla din aura ren och fri från störningar.

Celestin lär locka fram individers rena och änglalika egenskaper och kan öppna upp för en ren och sanningsenlig kommunikation. Placera den där ni vistas som mest.

Denna underbara kristall sägs stärka kopplingen till andliga väsen såsom gudinnor, änglar, naturväsen, guider och uppstigna och kan även stärka kanalisering. Den lär hjälpa dig som söker kontakt att kommunicera med dessa andliga väsen, genom din själs rena hjärta och med ett barns oskyldiga ögon.

Celestin bör inte utsättas för direkt solljus eftersom den då riskerar att blekna.

Ladda & rena Celestin ☾
Du kan ladda denna underbara kristall i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din celestin med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner. Vi rekommenderar dig att inte rena klusters i vatten, då de är mer sköra och riskerar att gå sönder.

 

Lämna en kommentar