★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Häxapoteket

Svart salt

Svart salt

Svart salt

Svart salt som är en blandning av salt och andra torkade och brända ingredienser, används främst inom skyddsmagi. Svart salt kan användas som ett magiskt redskap för flera olika användningsområden. Bland annat kan det användas i magi påsar för att skydda mot mardrömmar och oönskade varelser och strös vid ingångar för att hålla undan ondska och återspegla svartsjuka. Svart salt kan också förvaras i en liten skål eller påse att ha tillgänglig i hemmet eller på sin arbetsplats för att avleda skvaller, mobbare och oförskämda kollegor. Dessutom lär det svarta saltet kunna hjälpa till i olika ritualer för att tillkalla andar och förfäder. Saltet kan även strös över olika föremål då detta sägs avvärja eventuella dåliga minnen eller energier från objekt som kan hålla dig fast i det förflutna.

Färgen på saltet kan variera från ljust grått till svart. Dock sägs inte färgen ha speciellt stor betydelse utan det lär vara själva blandningen i sig som är extra kraftfull. Svart salt lär specifikt kunna absorbera negativa energier och vara starkt frånstötande.

Då svart salt sägs absorbera negativ energi bör det gärna röras runt i eller t o m bytas ut allt efterhand. Vid omrörning i saltet rekommenderar vi att du tänker renande intentioner och rör om varsamt och långsamt. Saltet kan även renas av dessa negativa energier med hjälp av att jorda burken med salt direkt i jorden. Tips på att byta ut saltet, att få bort den negativa energin den kan ha absorberat, är att strö delar av saltet i vinden (bort ifrån dig) eller lägga delar av saltet i ett rinnande vattendrag.

Läs mer om Svart Salt här

Recommended products

Lämna en kommentar