★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Alla blogginlägg

Morgon & kvällshealing med kristaller

Morgon & kvällshealing med kristaller

Ge dig själv kristallhealing morgon och kväll!

Ge dig själv en skön energiboost på morgonen och en avslappnande healing på kvällen. Testa detta i en vecka så lovar jag att du känner en väsentlig skillnad på dina vardagar i positiv riktning!

Genom att sova bättre och ge dig själv en energifylld start på morgonen kommer du att se mer positivt på hela dagen du har framför dig, på din omgivning och på det som händer under dagen. Detta gör att du kommer att utstråla en helt annan energi mot de du möter. Du kommer att märka en positiv spiral som börjar sakta och som sedan fortsätter att öka för att bli mer och mer positiv ju fler dagar som passerar.

Morgonhealing med kristaller

Ge dig själv en härlig start på dagen med kristallhealing. Svart obsidian är jordande och absorberar all eventuell negativ energi som uppstått under natten (genom drömmar eller annat). Citrin och bärnsten skapar energi och låter ”solen inom dig” stråla. Grön aventurin ger dig optimism och energi inför dagen och ametisterna stabiliserar din energi och för ihop energierna ut i din aura så att du strålar av livsglädje och energi! Utför denna kristallhealing på morgonen innan du stiger ur sängen, gärna när du fortfarande är lite ”sömndrucken”, så förbered kristallerna redan kvällen innan. Här spelar formen på kristallerna ingen roll eftersom du inte ska sova med dem.

Du behöver

Gör så här:

Ligg kvar i sängen och lägg först ut en svart obsidian mellan dina knän. Använder du en dubbelterminerad kristall ska den ligga med spetsarna uppåt/neråt. Använder du en enkelterminerad kristall ska spetsen peka uppåt (mot ditt underliv. 

Här ser du hur vi har placerat kristallerna så att de ligger i en rak linje längs Calles kropp. Detta gör att energin stiger snabbare och att man blir pigg och full av livsglädje!

Vi har använt två citrin och en bärnstenBärnstenen ligger i mitten.

Lägg slutligen 1 – 3 ametister precis ovanför ditt huvud. Lägg en över ditt kronchakra och de andra två (om du använder tre) på var sida om den mittersta. Detta balanserar energierna som stiger upp genom kroppen.

Här ser du hela utlägget.

Slappna nu av och ta några djupa andetag en stund. Försök gå in i andetaget och att bli ett med det. Efter en stund låter du energin från obsidianen som ligger mellan dina knän följa med i ditt andetag som ett moln av stoft. Låt stoftet vandra in i din kropp och in i din aura mer och mer för varje andetag. När du ser stoftet klart och tydligt i ditt sinne så gör du likadant med citrinerna/bärnstenen på din mage.

Föreställ dig ett gyllene stoft sprida sig från stenarna på din mage och låt det sprida sig ut i varenda cell och i hela ditt energifält. Låt den gyllene energin få skina inom dig och lysa upp varenda cell. Fortsätt uppåt med de gröna aventurinerna på ditt bröst och låt den gröna livsbejakande energin blanda sig med solenergin från det gyllene stoftet. Låt andetagen få styra och låt det sprida stoftet in i varenda cell i din kropp.

Fortsätt nu upp till ametisterna ovanför ditt huvud och låt ett högfrekvent lila och vitt stoft väcka ditt sinne. Låt varje andetag sprida stoftet så att det blandas med de övriga färgerna. Låt stoftet täcka din hud och låt det vandra ut i hela din aura tills du vibrerar av energi. Ligg i denna höga energi och känn stoftet virvla genom dina celler, i din kropp, på din hud och ut i auran. Ligg tills du känner att du spritter av energi och vill studsa upp ur sängen.

När du känner så, då är du klar. Hoppa ur sängen och omfamna dagen fylld av kristallenergi!

Denna healing kan ta allt från 10 minuter till en halvtimma. Du känner själv när du är klar. Om du plockar bort stenarna innan du stiger ur sängen så börja med ametisterna vid huvudet och gå neråt så att du avlägsnar obsidianen sist. Detta gör du för att behålla jordningen och undvika yrsel och ett för överaktivt sinne.

 

Kvällshealing med kristaller

Kvällshealing med kristaller ger en skön, djup sömn och hjälper dig att stänga av ”tjattret” i ditt huvud och att slappna av.

Du behöver

  • 3 – 5 trumlade stenar av ametist
  • 3 – 5 trumlade stenar av hematit

Ametist är en kristall som påverkar sömnen på ett positivt sätt och som får oss att slappna av. Den ger också healing under natten om du låter kristallerna ligga kvar. Hematit är jordande och drar ner energin från dagens stress och jordar den. En fantastisk sten när man behöver komma till ro. Formen spelar egentligen ingen större roll men trumlade är bäst eftersom du förmodligen somnar och då slipper du vassa kanter som kan störa din sömn.

Gör så här:

Lägg dig i sängen och placera hematiterna en bit nedanför dina fötter. Lägg dem så att en hamnar mellan fötterna och en under vardera fotsulan. Använder du 5 hematiter så lägg den med jämnt avstånd under fötterna. Placera sedan ametisterna runt ditt huvud, utanför kudden. Lägg en direkt ovanför ditt kronchakra och de andra på var sida så att de bildar en ”hatt” över ditt huvud.

Börja med hematiterna under fötterna. Använder du bara tre så lägg en i mitten och en under vardera fotsula.

Lägg ametisterna runtom din kudde så att de inte stör dig under natten. Otroligt rogivande, Calle har nästan somnat.

 

Lägg dig sedan och andas lugnt. Försök ”känna” kristallerna runtom dig och låt energin från dem få komma in i ditt energifält. Börja vid fötterna och föreställ dig hur hematiterna skickar ut jordande energitrådar upp genom dina fotsulor, som rötterna på ett träd, och föreställ dig hur dessa energitrådar vandrar sakta uppåt mot ditt bäcken.

Har du inte redan somnat innan hematitens energitrådar når dit bäcken så lägger du nu ditt fokus på ametisterna som ligger runtom ditt huvud. Föreställ dig på samma sätt som med hematiten och låt små energitrådar från ametisterna börja växa in i din aura och in genom ditt huvud. Är du riktigt avslappnad kan du förmodligen känna små ”kittlingar” av energin när den sakta tränger igenom din hårbotten och vandrar ner genom ditt ansikte. Låt energin få sprida sig genom alla dina celler. Låt den sakta vandra ner mot din hals och neråt mot hjärtat. Låt energin från ametisterna ta ett varv runt hjärtat och ut i armarna och ner i händerna. Låt energin få fortsätta ner mot magen och ner i bäckenet.

Har du inte somnat nu så låt energitrådarna från hematiterna och ametisterna mötas och växa samman. Låt de sammanvuxna energitrådarna ta ännu ett varv upp genom din överkropp och för sedan ner energin till bäckenet igen, och låt den sedan sakta vandra ner till fötterna och ut genom fotsulorna så att hela du är fast förankrad i din själsstjärna genom energitrådarna som går genom din kropp.

Har du fortfarande inte somnat så kan du nu låta energin växa upp runtom din aura och omringa dig helt. Föreställ dig att energin omgärdar dig helt och hållet, både på sidorna men också under och över dig, så att du ligger helt omsluten av de lugnande, läkande och jordande energitrådarna från kristallerna.

Har du fortfarande inte somnat nu så kan du börja om från början igen.

Lämna en kommentar