★ LÄR DIG PENDLA - KLICKA HÄR ★ ★ Lär dig pendla - Klicka här ★

Alla blogginlägg

Instagram Makeover med Kat Coroy

Instagram Makeover med Kat Coroy

Det är väldigt sällan jag tipsar om andra kurser eller konton men när jag såg att en av de bästa Instagraminspiratörerna hade ett erbjudande så bara måste jag dela med mig. 

När jag och Martina på @holistguiden bestämde oss för att vi skulle försöka få ordning på mitt röriga instagramkonto @kristallakademin så köpte jag flera kurser som skulle vara "den bästa som finns" bara för att bli besviken gång på gång. Tills jag hittade Kat Coroys kurs!

En mer hängiven kvinna får man nog leta efter. Som kursledare är hon en sann förebild och då ska man inte tala om hennes kurs! Detta var 2019 och efter att ha dykt ner i kursen Instagram Makeover och följt varje steg så fick vårt instagramkonto verkligen fart! Wow vilken skillnad det blev!

Instagram Makeover går Kat igenom ALLT och mycket mer om hur du brandar dig och hur du hittar din "soul essence" som hon kallar det. Hur du ska tänka kring marknadsföring av dig själv helt enkelt!
Hon håller sig (och dig) konstant uppdaterad av Instagram som hela tiden ändras. Har koll på hur många taggar man ska använda och hur man undviker att bli "bannad" av Instagram. Vilka verktyg som är bäst och tips och trix för att skapa stories och reels och allt det där (ska erkänna att jag inte varit så aktiv där senaste åren). 

Hon hjälper dig ta fram ett snyggt flöde, typsnitt, färger, filter, hitta rätt utrustning om man vill och hur man använder mobilen på bästa sätt. Du kommer att få sätta dig ner och helhjärtat gå igenom VEM du vänder dig till och VAD du vill förmedla och VARFÖR du gör det. Ja alltså, kursen innehåller löjligt mycket mer. Dessutom får du tillgång till en privat mycket aktiv Facebookgrupp med mycket hjälpsamma människor. 

Jag ska själv gå om kursen nu efter konkursen av Kristallakademin Sverige AB och hitta min nya "Soul essence" och ser verkligen fram emot det. 

Kat Coroys kurs Instagram Makeover passar:
  • dig som har företag
  • dig som vill växa som Influenser
  • dig som jobbar ideellt och vill nå ut
  • dig som bara vill ha en supersnyggt instagramflöde och har en massa att berätta :)

Ta del av Kat's erbjudande genom min Affilliatelänk som ger dig en rejäl rabatt på kursen

Instagram Makeover är på Engelska och kostar normalt 397$ men jag har fått en länk jag kan dela som ger dig 47$ rabatt!

>> Kontakta mig här för att få en länk.

Med min länk kostar kursen bara 350$ och tro mig, den är VÄL värd sina pengar.

>> Se Instagram Makeover

Jag skulle aldrig tipsa om den om jag inte verkligen känner så själv, så vill du ta del av erbjudandet så hör av dig. 

Lycka till! ✧˖°.
/Gitte

Recommended products

Lämna en kommentar