★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Adventskalender

Lucka 12 - Digital adventskalender

Lucka 12 - Digital adventskalender

Välkommen till Kristallakademins digitala adventskalender 2022! Vi öppnar en ny lucka varje dag med olika kristalltips, övningar och annat magiskt som kan förgylla dina dagar fram till jul. Varje blogginlägg består av en lucka så att du kan spara tipsen och göra övningarna, precis när du vill.

Lucka 12

Julen närmar sig, men det är inte bara vid jul som vi sitter till bords och umgås. Advent, lucia och andra mysiga jultillställningar är också tillfällen då vi kan skapa lite extra magi. Dagens lucka ger dig tips på hur du kan duka och dekorera med kristaller för att skapa en härlig atmosfär, vare sig du anordnar en stor middagsbjudning eller en liten julfika.

Kristaller kan vara med och skapa en härlig energi i omgivningen där man befinner sig. De lyfter stämningen, tillför skönhet, magi och glitter. Som du säkert känner till finns det kristaller i alla former och storlekar. Här får du tips på hur deras olika former kan påverka energin i omgivningen. 

Så kan olika kristallformer påverka energin i rummet:

✫ Klot - avger sin energi från alla håll och expanderar energin jämt ut i rummet. De utstrålar en övergripande känsla av stabilitet och harmoni eftersom deras kristallenergi är mycket balanserande. Placera klotet i mitten av rummet eller mitt på bordet, om ni sitter till bords.

✫ Spetsar & torn - energin riktas uppåt och utåt. Var de än är placerade avger de en mycket fokuserad och riktad energi som påverkar området runt dem såväl som andra kristaller som finns i närheten. Ett förslag skulle vara att placera ett torn i varje hörn av ett rum för att skapa en virvel av energi. Du kan också placera ett torn i mitten av bordet, ungefär som mittpunkten i ett kristallnät.

✫ Kristallkluster - har spetsar i olika former och storlekar som lär sprida energin i olika riktningar. Varje kluster är unikt på sitt eget sätt, inget kluster är det andra likt. Spetsarna i ett kluster vibrerar harmoniskt tillsammans för att ge positiv energi och omvandla negativitet i alla utrymmen de befinner sig i. Placera ett kluster på bordet och lägg gärna ett par andra små kristaller ovanpå för att skapa en härlig atmosfär.

Det här var bara några tips på hur du kan använda kristaller för att skapa en härlig atmosfär i jul. Det finns inga rätt eller fel, gå på känslan och välj de kristaller som känns passande att ha framme.

Vill du lära dig mer om Kristallhealing?
Då kan du gå en kurs här på Kristallakademin! Det är en djupgående onlinekurs i kristallhealing och hur det fungerar. I kursen ingår bland annat kroppens energisystem, chakran, auran, hur du använder kristaller, hur de påverkar kroppen, vilka kristalller du bör börja med, hur du använder pendel, hur man kan göra kristallutlägg och massor mer. Läs mer och köp kursen idag! 

Lämna en kommentar