★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Solsten

Solsten

Information om Solsten ♡
Solsten lär vara en sten som höjer energin för överflöd. Den sägs attrahera berömmelse och välstånd och kan vara en bra sten för den som vill öka sin position på till exempelvis en arbetsplats. Solsten sägs vara fylld av lycka och magisk solenergi! Den sägs även lindra stress och rädslor för att bli övergiven.

Egenskaper hos Solsten
♡ Lär ge trygghet och styrka
♡ Sägs bringa överflöd, välstånd och vitalitet
♡ Kan användas för manifesteringsarbete

Användningsområde för Solsten
Lär kunna användas för att bjuda in och ta emot det du önskar dig och där den sägs ta tillvara på sådant som kommer eller erbjuds dig. Den sägs ge dig en trygghet, så du kan slappna av, i vetskapen om att solen alltid lär finnas med dig!
Använd gärna under morgon- och kvällsritual/meditation, för att öppna upp för en ny dag och sedan släppa dagen fri mot kvällen och solnedgången.

Primärt chakra: Navelchakra

Sekundärt chakra: Solar plexus

Affirmation: “Jag är en sann ledare som tar och ger ovillkorligt ledarskap”.

Kristallnät: Barriär (Triklinisk)

Kristallelixir: Endast indirekt

Solsten sägs vara en sten som höjer energin för överflöd, där den kan främja oberoende, självständighet, originalitet och kan hjälpa den som söker sin talang. Solsten lär också öka vitaliteten och kan få dig att känna dig mer levande och entusiastisk.

Den lär vara helt magisk för egenföretagare, i synnerhet vid marknadsföring. Du kan ladda ditt marknadsföringsmaterial och andra viktiga dokument med en solsten, då denna process lär höja attraktionskraften.

Solsten sägs vara en källa till styrka, speciellt om du tenderar att bli känslomässigt beroende av andra eller om du plötsligt har förlorat en partner. Den sägs lindra stress och rädslor för att bli övergiven och lär vara en trygg partner för den som är rädd för mörker. Bär den gärna på dig. Den sägs göra dig trygg i vetskapen om att solen alltid lär vara med dig och lyser upp för dig!

Ladda & rena Solsten ☾
Du kan ladda solsten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din underbara sten med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Du hittar våra trumlade solstenar här: Solsten 

Lämna en kommentar