★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Snökvarts

Snökvarts

Information om Snökvarts ♡
Snökvarts sägs vara en sten som kan bringa god lycka och tur, och lär vara bra för den som vill säkra sig en lycklig framtid. Det lär vara en sten med mycket kvinnlig energi (yin) som kan föra in harmoni och lugn samt justera hormonbalansen.

Snökvarts finner du här!

Egenskaper hos Snökvarts
♡ Sägs ha kvinnlig energi, yin-energi
♡ Lär vara immunstärkande
♡ Kan ge lycka, tur och skapa harmoni
♡ Sägs vara hormonbalanserande

Användningsområde för Snökvarts
De lär hjälpa dig som studerar, driver eget och som arbetar med sinnet att genomföra och slutföra dina projekt. Det sägs vara en sten för välstånd och lycka, där den även lär vara hormonbalanserande och kan få finnas till i din närhet för att få ta del av dess fina egenskaper! Hormonbalansen kan behöva extra stöttning i övergångar, klimakteriet och hormonella obalanser av menstruation med mera.

Chakra: Samtliga

Affirmation: "Jag är fylld av gudomlig visdom och sinnesro".

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Snökvarts lär ha en mildare och mjukare vibration än klar kvarts och lär vara en sten som kan bringa god lycka och tur. De sägs ha mycket kvinnlig energi, yin, och kan föra in harmoni och lugn.

Snökvarts sägs stärka immunförsvaret och verka läkande för hela auran, de kan stimulera kalciumupptaget och stärka ben, tänder och benmärg. Eftersom de är vita innehåller de hela färgspektrat och kan stimulera samtliga chakra och hela auran.

Nordamerikas urinvånare tillskrev snökvarts under den snöiga vinterperioden och snömånen som infaller under januari/februari.

Ladda & rena Snökvarts ☾
Du kan ladda din magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din snökvart med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Lämna en kommentar