★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Shiva lingam

Shiva lingam

Information om Shiva Lingam ♡
Shiva Lingam sägs representera början på skapelse och lär ge fysiska manifestationer av gudomliga energier. De kan hjälpa till att förstå polära energier och motsatta energier, så att man kan se den enande kraft som finns bakom dem. På så sätt sägs den hjälpa till att läka och förena ytterligheterna i Jaget.

Egenskaper hos Shiva Lingam
♡ Lär ge balans och självacceptans
♡ Sägs symbolisera de heliga krafterna av maskulin och feminin kraft
♡ Kan ge förståelse för polaritet

Användningsområde för Shiva Lingam
Bär den gärna med dig när du söker en önskan om att skapa balans och självacceptans. Den lär ladda alla chakran och kan användas för att läggas ut på kroppen eller omfamna med händerna. Den sägs vara till stor hjälp för de som ännu inte hittat sin identitet och för de som kämpar med sin könstillhörighet. Den lär även hjälpa de som har en längtan efter barn.

Chakra: Alla

Affirmation: “Jag överlämnar mig själv till det Gudomliga med fullständig tillit och hängivenhet och jag ber om att bli förnyad och upplyst”.

Zodiak: Skorpionen

Kristallnät: Trigonal

I Indien är Shiva Lingam en välkänd och populär sten, den sägs vara en symbol som representerar energin och potentialen hos guden Shiva. Den lär kunna användas för ladda hela chakrasystemet, öka vitaliteten, aktivera kundalinienergierna, bryta gamla mönster och öppna vägen för ett nytt liv. Shiva Lingam sägs även hjälpa dig att känna dig i enighet och kan stötta dig vid separation, sorg och när du kan känna dig “urladdad”.

Den sägs även hjälpa dig om du behöver acceptera skillnaderna hos andra, och kan stimulera en balanserad, jämn och härlig energi till och genom hela kroppen.

Ladda & rena Shiva Lingam ☾
Du kan ladda din magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena Shiva Lingam med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Du finner Shiva Lingam här: Shiva Lingam 

Lämna en kommentar