★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Larimar

Larimar

Information om Larimar ♡
Larimar sägs vara en sten som kan hjälpa dig att använda din kraft och kunskap klokt, och att tala från hjärtat med klarhet och tydlighet. De lär lindra både stress, apati och depression samt kan ge en positiv syn på livet och på andra, i synnerhet de som är väldigt kritiska.

Egenskaper hos Larimar
♡ Sägs lindra stress
♡ Lär ge lugn och en positiv syn på livet
♡ Sägs ge en klar kommunikation och balans

Användningsområde för Larimar
Du kan meditera med larimar, gärna över hjärtat, halschakrat eller tredje ögat då den lär ge och återskapa balans hos dig. Det sägs att om du bär den med dig kan du få klarhet i livet och över saker som kan behöva förändras.

Chakra: Halschakra

Affirmation: “Jag är lugn och omfamnar förändringar som kommer i min väg”.

Kristallnät: Barriär (Triklin)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Larimar är en blå variant av Pektolit. Larimar lär vara en sten som hjälper dig att använda dina krafter och kunskaper klokt, och kan hjälpa dig tala med sanning från hjärtat. Det sägs vara en lugnande och fin sten som kan lindra och stötta vid stress, apati och depression.

Larimar sägs ge en positiv syn på livet och på andra kring dig, i synnerhet de som tenderar att vara väldigt kritiska mot andra. De sägs även ge klarhet i livet här och nu och kan hjälpa dig se de saker som kan behöva förändras.

Intressant fakta: Miguel Méndez identifierade stenen i Dominikanska Republiken år 1974. Han namngav den efter sin dotter Larissa, kombinerat med det spanska namnet för "hav"; mar, eftersom lokalbefolkningen trodde att stenen kom från havet.

Ladda & rena Larimar ☾
Du kan ladda larimar i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din underbara sten med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

nov. 15, 2023

Sagadesign.nu kan nog göra det du söker

Beatrice
sep. 19, 2022

Den här kände jag inte till. Men åh vad jag skulle behöva den nu! Jag skulle vilja ha en mindre som jag kan binda och ha som halsband. Nära. Hela dagen.

Carina

Lämna en kommentar