★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Granat

Granat

Information om Granat ♡
Granat lär vara en stark regenerativ helande sten som sägs bringa styrka och uthållighet. De kan hjälpa dig att ta och sätta tid för dig själv utan skuldkänslor och där den dessutom lär skänka djup kärlek i ditt liv. De sägs även ha kanaliserande och jordande effekt för andliga energier.

Egenskaper för Granat 
♡ Sägs bringa mod och medvetenhet
♡ Lär skänka djup kärlek
♡ Kan rensa bort oönskade energier
♡ Lär bringa skydd och stöd under graviditet
♡ Sägs bibehålla och skapa vitalitet

Granat sägs ha ett samband med hypofysen, där de lär stimulera medvetenhet och rensa oönskade energier i chakran och i auran. Granat lär skärpa din uppfattning om dig själv och andra människor, där de sägs lösa upp eventuella inlärda beteendemönster som inte längre motsvarar dina behov. De lär frigöra ärvda hämningar och värderingar som påtvingats dig, där de kan öppna upp hjärtat och ge självförtroende. Granat lär även ge beskydd och hjälpa till under graviditet.

Användningsområde för Granat
Då granatens egenskaper lär hjälpa och stötta dig i olika kriser men också processer i livet, såsom graviditet, kan den bäras nära dig under perioder som är tuffa och där du kan behöva dess fina egenskaper. Då den även sägs hjälpa dig att ta tid för dig själv, kan den vara ett fint komplement under meditation men också för att bäras med som en påminnelse av att ta hand om och finna tid för dig själv!

Chakra: Baschakra

Affirmation: "Jag är jordad och trygg i min fysiska kropp och jag hämtar vitalitet och styrka från jordens djupa källor".

Kristallnät: Stärkare (Kubisk)

Kristallelixir: Endast indirekt

Ladda & rena Granat ☾
Du kan ladda din magiska granat i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena granat med hjälp av rökelse, ljud och under rinnande vatten.

Lämna en kommentar