★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Förstenat trä

Förstenat trä

Information om förstenat trä ♡
Förstenat trä sägs jobba med jordenergi och kan sammanlänka själens ljus med jordande energi. De lär ge en stark läkande kraft som främst kan lindra känslomässiga och stressrelaterade problem. De sägs tillföra en bit av naturens läkande energi. Dessutom är de helt förtrollande att titta på!

Du hittar våra produkter av förstenat trä här

Egenskaper hos förstenat trä

♡ Lär ge stabil tillväxt och styrka
♡ Kan ge tålamod och inre frid
♡ Sägs kunna ge minnen från tidigare liv
♡ Kan ge jordande och läkande energier från naturen

Användningsområde för förstenat trä
Att meditera med förstenat trä lär ta dig tillbaka genom tid och rum, men även till en plats eller situation som kan behöva läkas eller accepteras. Ha den gärna nära dig, när du söker kontakt med naturens helande energier.

Primärt chakra: Baschakra

Sekundärt chakra: Navelchakra

Affirmation: “Jag växer och utvecklas långsamt men stadigt, med styrka och tålamod och lär mig från källan ur min själs erfarenheter från detta och tidigare liv”.

Kristallnät: Sökare (Hexa-/Trigonal)

Kristallelixir: Endast indirekt

Förstenat trä kallas även för fossilerat trä, som är trä som ombildats till sten genom att det organiska mineralet har ombildats till silikatmineral som till exempel kvarts, samtidigt som träets ursprungliga struktur upprätthållits. Denna process sker över väldigt lång tid och genom att träet begravs varpå avsaknaden av syre konserverar det, så att mineralerna kristalliseras och ersätter cellulosan.

Fossilerat trä kan ha olika färger beroende på vilka mineraler det innehåller. Järnoxid ger en sten som är röd eller orangegul medan magnesium ger blålila och svarta nyanser. Vitare toner tyder på kristallisering utan större “påfrestningar/föroreningar” av andra mineral.

I grunden är det ett uråldrigt träd som förstenats och sedan beror det på vilka typer av mineraler som bildats i och på det. Visst är naturen fantastisk?

Förstenat trä sägs arbeta med jordenergi och kan sammanlänka själens ljus med jordande energi och ge en stark läkande kraft som lär hjälpa främst känslomässiga och stressrelaterade problem. De lär tillföra en bit av naturens läkande energi för den som till exempel bor i en storstad och som sällan får möjlighet att vara i kontakt med naturen och för de som ligger på vårdhem eller sjukhus utan möjlighet att vara ute.

De lär uppmuntra till ökad respekt för djur och natur samt viljan att vårda och respektera naturens lagar.

Ladda & rena förstenat trä ☾
Du kan ladda din magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena förstenat trä med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner.

Du finner dessa halvtrumlade förstenade trä bitarna här (enligt bild): Förstenat trä, halvtrumlade  
Hos oss finns även trumlade förstenat trä och förstenat trä med kiselkristaller.

Lämna en kommentar