★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Druzy Agat

Druzy Agat

Information om Druzy Agat ♡
Agat lär balansera och skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne. De sägs rena och stabilisera auran och där de även kan eliminera negativa energier. Agat sägs även kunna förbättra din koncentrations- och uppfattningsförmåga. De lär lugna inre sår och spänningar i kroppen, samt kan skapa en känsla av trygghet. Vilka dröm kristaller!

Egenskaper hos Agat
♡ Sägs skapa harmoni mellan kropp, själ och sinne
♡ Lär rena och stabilisera auran
♡ Sägs eliminera negativa energier

Dessa fina formade hjärtan av druzy agat har en samling av små, små kristaller (druzy) som ger ett unikt inslag till varje formad sten och som är otroligt magisk att titta på!

Användningsområde för Agat
Agat är en stor favorit hos oss på Kristallakademin, och där de finns närvarande under stora delarna av dagen. Agat sägs skapa sinnesro och förbättra koncentrationen och kan därför vara lika användbar under meditation som intill skrivbordet för arbete och studier. Att bära agat med sig under dagen sägs skapa en trygg, harmonisk och lugn tillvaro.

Ladda & rena din Agat ☾
Du kan ladda ditt magiska hjärta i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena druzy agat med hjälp av rökelse och ljud. I normala fall är agat en vattentålig kristall och favorit hos oss i både kristallnät, kristallvatten och kristallelixir. Men då det finns flertalet mindre kristaller i dessa hjärtan (druzy) rekommenderar vi att använda rökelse och ljud när du renar, så inte vatten blir liggande i din druzy agat under en längre tid eller riskerar att gå sönder. 

Lämna en kommentar