★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Kristaller

Chokladjaspis

Chokladjaspis

Chokladjaspis sägs vara en sten av stabilitet och jordning. De lär ta ner oss på jorden och hjälpa oss att fokusera på det som är viktigt. Denna form av jaspis förekommer i olika nyanser av brun - röd, likt härliga variationer av choklad. De är ofta randiga och påminner om unik, högkvalitativ choklad och nougat när man tittat på dem och omfamnar i handen. Det förekommer berättelser där människor som omfamnat chokladjaspis upplever att det är som att hela kroppen stannar upp och att man där och då enbart är fokuserad på ett sinne och fylls med lugnande känslor. I stil med meditation. Vi rekommenderar att du tar vara på denna känsla och kan exempelvis omfamna en chokladjaspis på morgonen och ta med dig denna härliga känsla vidare under dagen. Stenen kallas ibland även brun jaspis eller brun randig jaspis.

Egenskaper hos Chokladjaspis
♡ Sägs ge stabilitet, intuition, integritet och jordning
♡ Lär ge balans och stöttning i problem som involverar auran och chakran
♡ Tros vara en mild vårdare för tröst och lugn
♡ Kan vara till god hjälp för de som vill utforska andlighet och förbli jordad

Användningsområde för Chokladjaspis
Chokladjaspis kan användas för den som söker tröst och lugn, stabilitet och jordning. Stenen sägs ge dig utrymme att få en stabil koncentration så du kan fokusera på det som är viktigt och samtidigt hålla dig i balans och lugn. Chokladjaspis kan vara till hjälp för de som vill utforska högre nivåer av andlighet men förbli jordad under processen. Om du exempelvis reser under meditation, kan stenen försiktigt dra dig tillbaka till nuet. De kan också hjälpa till att underlätta tidigare livsregressioner och hjälpa oss att förstå karmiska influenser.

Chakra: Rotchakra

Affirmation: “Jag arbetar kontinuerligt igenom alla mina utmaningar längs min väg”.

Stjärntecken: Lejonet & Skorpionen

Kristallelixir: Indirekt & Direkt

Element: Jord

Chokladjaspis är en rotchakrasten som sägs låta dig arbeta långsamt och metodiskt mot dina mål. Detta kan i sin tur hjälpa dig att skapa mental klarhet och låta dig hållas till rätt spår och förbli fokuserad utan stress. Det tros även hjälpa människor att förverkliga sina idéer genom beslutsamhet.

Dessa tröstande stenar kan hjälpa till med problem som involverar auran och chakran och kan till fördel användas av exempelvis healers och under ritualer. Om du vill utföra högre andligt arbete men vara ansluten till jorden, exempelvis läsare, medium och healers lär detta vara stenen att använda. Chokladjaspis rekommenderas ofta för att föra ner människor till jorden och främja mentala processer, särskilt efter meditation eller under ritualer.

Att bära chokladjaspis sägs även hjälpa till i relationer med andra under dagen, särskilt i arbetssituationer. Stenen tros också vara användbar för dem som återhämtar sig från sjukdom eller trauma, genom att föra kunskapen om perfektion till ens cellulära minne. T.ex. kan chokladjaspis vara en fantastisk present till någon som befinner sig på sjukhus.

I allmänhet är jaspis kända som "supreme nurturer". De sägs upprätthåller och stödja under tider av stress, och ge lugn och stabilitet. Chokladjaspis lär påminna människor om att hjälpa varandra och att återställa integritet, intuition och kommunikation.

Ladda & rena Chokladjaspis ☾
Du kan ladda denna magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena chokladjaspis med hjälp av rökelse, ljud, under rinnande vatten och med renande intentioner.

Lämna en kommentar