★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Bornit

Bornit

Information om Bornit ♡
Bornit kan hjälpa dig att hantera låg självkänsla och osäkerhet. De sägs förstärka kontakten med det universella och få dig att ta dig an livet med positiva ögon. De lär påminna dig om att du inte är ensam och att du har hela universum som stöd!

Egenskaper hos Bornit
♡ Sägs ge optimism
♡ Kan stärka självkänslan
♡ Lär ge universell uppkoppling

Användningsområde för Bornit
Använd vid regressionsterapi då den lär hjälpa dig att resa tillbaka i tid och rum, omgiven av fred och ljus utan att tillåta negativ energi från att störa din resa. Du kan också bära den med dig i en tygpåse eller använda i kristallnät.

Chakra: Samtliga

Affirmation: “Jag är omgiven av ljus och fred och blockerar allt negativt som försvagar mig”.

Mohs hårdhet: 3,0 - 3,5

Kristallnät: Fördrivare (ortorombisk)

Kristallelixir: Endast indirekt

Bornit är besläktad med kopparkis (kalkopyrit) men är rikare på koppar. De kan ha ett lätt skimmer och förekomma i olika nyanser av blått och lila.

Bornit lär vara en sten av lycka som förmedlar budskapet att livet är fullt av glädje. De kan hjälpa dig att släppa fritt sådant som inte längre gynnar dig och bryta gamla mönster av tankar och känslor.

De sägs hjälpa dig att hantera osäkerhet och låg självkänsla och kan påminna dig om att du inte är ensam. De kan stärka kontakten med det universella och hjälpa dig att ta dig an livet med positiva ögon, där du lär vara omgiven av fred och ljus.

Ladda & rena Bornit ☾
Du kan ladda din magiska sten i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena din bornit med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner. Då den innehåller koppar, och är i rå form, rekommenderar vi dig att inte rena din bornit i vatten, då den kan oxidera.

Du finner bornit här: Bornitrå stenar 

Lämna en kommentar