★ JUST NU 20% RABATT PÅ VÅR STORA KURS I KRISTALLHEALING ★ ★ Just nu 20 % rabatt på vår stora kurs i kristallhealing ★

Kristaller

Blå Aurakvarts

Blå Aurakvarts

Information om Aqua Aura ♡
Aqua Aura kvarts sägs ha en lugnande effekt på den emotionella kroppen och lär vara enastående på att neutralisera negativitet och stress. Den sägs aktivera själen, frigöra sinnet från begränsning och skapa utrymme för något nytt. Aqua Aura kan även fördjupa spiritualitet och kanalisering.

Egenskaper hos Aqua Aura
♡ Sägs öppna för alla typer av interdimensionell kommunikation
♡ Lär öppna upp för multidimensionalitet (lär vara en form av medvetenhet bortom den linjära och fysiska världen, att röra sig mellan tid och rum i olika universum)
♡ Kan ge kreativitet, andligt stöd och guidning
♡ Sägs ha en lugnande, helande och frihetsgivande kraft och energi

Användningsområde för Aqua Aura
Det sägs att du kan meditera med denna underbara kristall för att skapa ett djupt lugn, öppna portar till änglakommunikation och där den även lär vara ett hjälpmedel för medveten kanalisering och alla typer av interdimensionell kommunikation.

Primärt chakra: Halschakra

Sekundärt chakra: Tredje ögat

Affirmation: "Jag är en sprudlande fontän och en källa av energi, idéer, positivitet och överflöd".

Kristallnät: Sökare (Hexagonal)

Kristallelixir: Direkt & Indirekt

Aqua Aura sägs ha en hög, intensiv vibration som kan användas för att förbättra healingförmågan, detta även hos andra kristaller i dess närhet. Det lär vara en potent sten när den används i kroppslayouter då den kan aktivera alla chakrana.

Aqua Aura Kvarts sägs lugna och läka auran, den lär också ha en lugn och avkopplande effekt på den emotionella kroppen och sägs vara enastående för att frigöra negativitet och stress.

Den lär i synnerhet stimulera halschakrat, vilket kan förbättra förmågan att uttrycka känslor på ett konstruktivt, positivt sätt och uppmuntra sanningsenlig kommunikation som kommer från hjärtat.

Aqua Aura sägs aktivera själens energi, frigöra sinnet från begränsning och skapa utrymme för något nytt. Det kan fördjupa den spirituella förmågan och kan vara ett hjälpmedel för medveten kanalisering och alla typer av interdimensionell kommunikation. Aqua Aura lär skydda mot psykiska angrepp, energidränering och andlig vampyrism. Den kan även ge ett djupt lugn under meditation och lär öppna portar till änglarna.

Den sägs stärka tymus och immunförsvaret och lär hjälpa vid behandlingar för genetiska störningar, asbestos, autism, asperger-syndrom, cerebral pares och kan ge balansering av polariteter. Den sägs vara mycket användbar vid multidimensionell och cellulär minnesläkning och lär vara en effektiv receptor för programmering och att balansera kroppen.

Ladda & rena Aqua Aura ☾
Aqua Aura lär vara en kristall med starka helande energier som inte behöver laddas speciellt ofta, eller om alls. Dessutom lär den ha sina renande och fina egenskaper även från klar kvarts. Känn efter vad som passar dig och din kristall bäst!
Flertalet kan önska att rena och ladda sina kristaller efter till exempel olika former av energiarbete och andligt arbete, och kan då ladda denna magiska kristall i fullmånens ljus, på ett ametistkluster och på en selenitplatta.
Du kan rena även rena din Aqua Aura med hjälp av rökelse, ljud och med renande intentioner.

Lämna en kommentar