★ GÅ VÅR STORA KRISTALLKURS, FRÅN 850 KR I MÅNADEN ★ ★ Gå vår stora kristallkurs, från 850 kr i månaden ★

Häxapoteket

Grapefrukt

Grapefrukt

Grapefrukt lär vara renande av såväl ting som den fysiska och mentala kroppen, ande och aura. De sägs hjälpa till att släppa eventuell förvirring och mentalt tjatter. Att rensa bort det mentala tjattret kan göra oss mer mottagliga för vår intuitiva krafter och inre röst. Grapefruktens kraft sägs utifrån detta kunna återställa vår kraft och där vi kan få möjligheter att göra anspråk på vårt andliga syfte. De lär också uppmuntra till positiva relationer till ens fysiska kropp och ge kärlek, tolerans och acceptans. I aromatisk form tros grapefrukt stötta våra känslor och öppna upp för självkärlek till oss själva - att vi behöver älska, visa tacksamhet och hedra våra magiska och fina kroppar och rikta kärlek till denna kropp.

Citrusfrukter såsom citron, apelsin, grapefrukt och lime sägs även ha kraftfulla, hälsofrämjande egenskaper. Magiskt lär de bland annat lindra ångest och stress och bringa glädje.

Grapefrukt kopplas till andlig praktik med natur i fokus, symboliserar rensning och rening, förnyelse, helande och lär bära på solens energi.

Lämna en kommentar