• TRUMLADE STENAR ★ Köp 5 st få 5 % rabatt ★ Köp 10 st få 10% rabatt ★ Köp 15 st få 15 % rabatt
Fri frakt inom Sverige över 499 kr ★ Annars 49 kr

Skolecit, trumlade stenar

  • 79 kr
I lager
Lagersaldo: 23
Dela

Trumlade stenar av skolecit. 

Mått*: Ca 2-3 cm

Nyckelord

Samhörighet, ökad medvetenhet, löser energiblockeringar och lugnar.

Information

Skolecit hjälper till att lösa eller hantera grupproblem. Den kan användas för att förbättra kontakten mellan medlemmar i en grupp och för att skapa en helhetskänsla. Ger en känsla av lugn under tumultaktiga tider och ökar medvetenheten.

Användning

Använd i gruppsammanhang för att stärka samarbete och gemenskap. Meditera med den för att finna inre frid eller använd i kristallnät för att skapa en sammanhängande grupp.

Mer information

Primärt chakra: Krona

Sekundärt chakra: Tredje ögat

Egenskap: Samhörighet, ökad medvetenhet, löser energiblockeringar och tarmproblem, 3-D existens.

Skolecit hjälper till att lösa eller hantera grupproblem och kan användas för att förbättra kontakten mellan medlemmar i en grupp för att skapa en större helhetskänsla. Den hjälper också individer i gruppen att vara mer toleranta mot varandra. Skolecit kan också användas i en layout, ett kristallgitter eller i kristallnät för att skapa en sammanhängande grupp.

Skolecit skänker en djup, inre fred vid meditation. Ger tillgång till information från såväl dåtid som framtid i frågor och ger ett tredimensionellt perspektiv på verkligheten. Fungerar som en guide vid astralresor och hjälper vid kontakt med väsen från andra världar.

Ger en känsla av lugn under tumultaktiga tider och ökar medvetenheten. Löser energiblockeringar genom att bryta sig igenom stillastående energier, både emotionella, fysiska och mentala och möjliggör ett fritt flöde av energi genom chakrana.

Fysiskt kan Skolecit användas för att förbättra cirkulationen, behandla blåmärken, hjälper vid behandling av tarmförändringar, lätta vid ögonproblem och bidrar till att rensa lungorna.

*Eftersom stenarna är en naturprodukt varierar de i både utseende, färgnyans, form och storlek, de angivna måtten är därför ungefärliga och kan variera ca. ± 1 cm.